10
Apr
13

Uppdrag Granskning och sporten.

Det lär ha varit ett Uppdrag Granskning ikväll, något om en idrottsförening. Idrottsföreningen har visst ”hängts ut” av Uppdrag Granskning, sådana här uthängningar brukar följas av en glad skara jornalister/skribenter som hänger på för att få vara med att slita sönder det redan sargade offret. Det här osmakliga beteendet är inte bara något som Uppdrag Granskning brukar väcka det kan vara Kalla Fakta, DN eller någon annan av våra grundlagskyddade tyckare med sina skyddade källor…

Nu är det dock så att den här idrottsföreningen ligger i Stockholm där det bor mycket folk som har mediamegafoner att ropa i och gillar den här idrottsföreningen. De gillar att heja på tröjor i ett visst mönster och gillar att ogilla andra tröjor. Allra värst är om någon byter från rätt till fel tröja, det är nästa lika hemskt som det är fint och ärbart när någon byter från fel till rätt tröja.

Hur som helst så blir det nu omvända världen i gambranschen när helt plötsligt vissa av gamarna börjar agera ambulanshelikopter istället och försöker kurera och resa offret upp på fötter igen.

Väldigt fint och rörande, vore kul om de här barmhärtiga samaritgamarna någon gång tänkte tanken när de sliter sönder ett offer, ”fan, de hade ju fel om det där jag gillar och begriper att de kanske har fel här med”.

Jag vet, jag är lite som Marthin Luther King och när en dröm. Tyvärr lär Pastor Kings dröm uppfyllas före min.Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 454 hits

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
april 2013
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: