14
Mar
13

Hycklandet om politiker.

Jag har aldrig varit någon större vän av Tolgfors, jämfört med Billström en charmknutte men annars rätt träig i de nya moderaternas anda. Det innebär inte att jag anser att man kan bete sig hur som helst från medias sida gentemot honom.

Först gläder man sig åt att ha fått honom avsatt, sedan gnäller man på att han har betalt efter avsättningen och nu när han skaffat sig försörjning på egen hand så är hela den mediala kören där och skriker. Vinkling, vinkling, vinkling av all rapportering, det är så dåligt. Förr eller senare har alla sett något i media de själva vet något om och då är förtroendet nere på noll.

Skärp er, ni kan inte både gnälla på att man har fallskärm och samtidigt inte låta folk ta jobb där de är attraktiva. Vi kanske skall lägga ner 90% av media så att de kvarvarande har ekonomisk styrka att betala fallskärmar till sina journalister så att de törs skriva sansat och balanserat. Det är då en evinnerlig tur att vi bara har ett parti i riksdagen som är genomsyrat av samma vinklade smutskastningsmentalitet som verkar råda i media. 

För en gång skull är jag helt enig med Reinfeldt, en karens skulle omedelbart i media döpas om till guldkantat fallskärmsavtal.

 Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 645 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
mars 2013
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: