11
Feb
13

Kartan och verkligheten i Eskilstuna Kuriren.

Att Eskilstuna Kurirens ledarredaktion haft ett ansträngt förhållande till verkligheten under en lång tid är ingen nyhet men att man inbillar sig att rena förvrängningar av fakta om andra i media skall fungera var något nytt.

I ett påhopp på SRs vetenskapsredaktion avslutar EK ledare så här.

”En vetenskapsredaktion är en redaktion som ger lyssnare eller läsare en bild av vad som är vetenskaplig metod och av vetenskapens gränser. Tydligen gäller nu något annat på Sveriges Radio.”

Det kan knappast vara någon nyhet för ledarredaktion att såväl FN, Europarådet, forskare och jurister i ett flertal fall kritiserat det svenska häktningsförfarandet och har liknat det vid psykisk tortyr. Det är inte, som Eskilstuna Kurirens ledare försöker påskina, ett opinionsbildande inlägg från vetenskapsredaktionen utan en redovisning av fakta.

Om Eskilstuna Kurirens ledarredaktion anser det angeläget att kunna spärra in folk på obestämd tid är det lämpligt att propagera för den åsikten istället för att förtala de som rapporterar om ett förhållande som inte anses vara förenligt med FNs och Europarådets definition på human behandlig av misstänkta.

Om inte kartan och verkligheten stämmer överens är det tydligen verkligheten det är fel på enligt Eskilstuna Kurirens ledarredaktion.

BildBildBildBildBildOnline

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 645 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
februari 2013
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: