27
Okt
12

Min mammas och medias bild.

Gjorde ett besök hos föräldrarna idag på lördagen för en trevlig pratstund och intagande av kaffe/te och tilltugg. Då jag själv börjar närma mig 50 så kan ni ana att mina föräldrar inte är direkt purunga längre, de är med marginal förbi 70 och har följdaktligen en del krämpor att ta hand om.

Att lyssna på min mors redogörelser av besök hos sjukvården är underhållande och förskräckande. Underhållande eftersom det är berättelser fulla av omtänksamma individer som gör en utmärkt insats för att ta hand om mina föräldrar, förskräckande när man hör om den oro som dessa människor har för att göra illa, komma försent och på annat sätt förarga. För varje rubrik i tidningen, för varje indignerad reporter som pekar ut vården som dålig blir sannolikt rädslan att göra fel större än modet att göra rätt.

Det är ju synd att så få medier granskar andra medier, då kanske min mamma skulle vara intressant för media istället för att vara en sådan där obekväm människa som förstör bilden som målas upp. Dessutom kanske då media skulle bli mer intresserade av att göra rätt än att skrika högst, då kanske Eskilstuna Kuriren hade kunnat ha kvar sin artiklar på nätet istället för att behöva ta bort dem när domstolen avvisade den tes de drivit.

Den storyn, om de borttagna artiklarna på nätet, lär ni inte ens få höra om i Medierna i P1 eftersom ”bevisen är undanröjda”.

English: Local of Eskilstuna-Kuriren in Eskils...

English: Local of Eskilstuna-Kuriren in Eskilstuna, seen from the side. Svenska: Eskilstuna-Kurirens lokal i Eskilstuna, sett från sidan. (Photo credit: Wikipedia)Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 643 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
oktober 2012
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: