09
Sep
12

RUTande sossar.

En kär käpphäst hos mig är hycklare, en skylt som media gärna hänger på Socialdemokrater som betalar lika lite för hushållstjänster som de höginkomsttagare i 08-området som tjänsten skapades för. Kort sagt, är man med i ett parti som anser att allt arbete är av värde och vill ha golvet torkat får man betala vad det kostar får man inte nyttja RUT. Fine…

I analogi med detta måste jag bara berätta om den fina invigningen av Statt i Eskilstuna på fredagskvällen. Något som besöktes av vad som kallades för ”specialinbjudna dignitärer” av Eskilstuna Kuriren, jag får väl tacka för epitetet jag har kallat er en hel del genom åren.

Till min förvåning så såg jag att såväl Jari Puustinen, Niklas Frykman och kompani dök upp på festen trots sitt motstånd mot stattavtalet som möjliggjorde bygget. Trist att se individer som gärna glider med på räkmackor men inte har råg i ryggen att stå upp mot lockelsen att försöka ta billiga opinionspoäng. Om sällskapet haft lite anständighet i kroppen hade de, som vänstern brukar göra, arrangerat en alternativ fest med sina kompisar på något av de andra hotellen.

Till de ”specialinbjudna dignitärer” som jag såg kan också fogas PeO Wärring, Eskilstuna Kurirens chefredaktör som jag utgår från begärde en räkning på kalaset för att undgå misstanke om att låta sig påverkas i sin mediala verksamhet.

Annonser


Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 162,608 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
september 2012
M T O T F L S
« Aug   Okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper
Annonser

%d bloggare gillar detta: