02
Jul
12

Vad är problemet ?

Det brukar göras rubriker på Socialdemokratisk svaghet bland storstadsväljare och nu så är det Miljöpartiet som gör rubriker med svaghet utanför storstäderna.

I min lilla värld känns det som om publicisterna borde tänka ett steg till och inte stanna i sina vanliga frågeställningar. Det är både allvarligare för landet och mer intressant att analysera varför människors livsbetingelser över landet har blivit så heterogena att bostadsort har allt större betydelse för politiska ställningstaganden. Det kommer dessutom knappast att bli mer homogent nu när alla de apotek som såldes och ligger utanför lönsamma områden läggs ner. Det är lite märkligt att med denna regering vi har nu är det snart bara Systembolaget som tar ansvar för en rikstäckande service.

Fast det krävs ju att riksmedia beter sig bort från de vanliga asfalterade stigarna, jobbigt för dem. Det duger inte att bara ha det årliga pliktreportaget från Jämtland där det rapporteras om dåliga grusvägar. Det är ju inte säkert att det är vi som har mest arbetstillfällen, högst löner och bäst service eftersom vi råkar bo där vi bor är de som har de bästa idéerna om hur det här landet skall skötas.

 

Annonser


Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 162,718 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
juli 2012
M T O T F L S
« Jun   Aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper
Annonser

%d bloggare gillar detta: