29
Apr
12

Stackars lilla människa.

Lyssnar på P1, Godmorgon världen, och undrar vad det är för fel på den mänskliga självinsikten ? Stress, den nya folksjukdomen, och man pratar om människor som har jobb, människor med valmöjligheter, människor som kan välja bort sysslor.

Är det någon som på fullaste allvar tycker att det är rimligt att beklaga sig över stressen att hinna med trädgården, båten och fritiden ?

Är det någon som på fullaste allvar tycker att det är rimligt att beklaga sig över stressen att betala för konsumtion som är självpåtagen ?

Är det någon som på fullaste allvar tycker att det är rimligt att beklaga sig över stressen att tiden inte räcker till när man valt att schemalägga sin fritid ?

Är det någon som på fullaste allvar tycker att det är rimligt att beklaga sig över stressen att anse sig ha det tråkigt när man har alla möjligheter att välja ?

Är det någon som på fullaste allvar tycker att det är rimligt att beklaga sig över stressen att ha pengar och möjligheten att välja mellan sysslor ?

Är det någon som på fullaste allvar tycker att det är rimligt att beklaga sig över stressen när man inte lever på marginalen, måste motivera varje krona och måste stanna hemma för man inte har något annat val ? Det är stress, det andra är en vällevnadssjukdom och en oförmåga att uppskatta livet.


1 Svar to “Stackars lilla människa.”Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 642 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
april 2012
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: