23
Mar
12

De oskyldiga kastar sten.

Lisa Magnusson har fått varje ”rättfärdig” idiot på nätet efter sig verkar det som. Jag är alltid så förundrad över dessa självsäkra individer som så självklart anser att deras världsbild är så mycket bättre än alla andras. Framför allt funderar jag på varifrån alla dessa självutnämnda moralens väktare får sitt bränsle ifrån. Sen så minns jag, vilka är de som förklarar att ”de vanliga mänschorna” är offer för gangsters, polisen, politiker och alla andra ”ovanligas” förtryck av dem. Aftonbladet har haft en stor kampanj på sistone där man spelar på den ”vanliga mäncshans” utsatta situation, i Aftonbladets och media är man nämligen alltid på ”mänschornas” sida mot alla odjur. Det förstår ju ”alla” att ”vanliga mänschor” aldrig gör sånt fult som de ovanliga gör. Se bara nedan hur synd det är om ”vanliga mänschor”.

 

Expressen är givetvis inte sämre utan drar till med sveriges värsta journalist, ”inga lagar får stå i vägen för min story”, Dataintrångs Svensson. Lisa med flera ”ovanliga mänschor” kan fortsätta att få skäll, var säkra för det. Dataintrångs Svensson är alltid på den ”vanliga mänschans” sida.

Av någon outgrundlig anledning brukar många re-tweeta den där Svenssons Tweets på Twitter, de måste vara sådana som tror att världen skulle blivit bättre om vissa talanglösa konstnärer fått mer uppskattning.Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 645 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
mars 2012
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: