21
Jan
12

gäller bara vissa

”– En sådan här sak läser alla i Eskilstuna och tar ställning till oavsett partitillhörighet. Det påverkar hela det politiska systemet. En politiker är ju inte bara representant för sitt eget parti, utan för hela politiken.”

Tidningen Folket gjorde en stor grej, rätt eller orätt, av att en SD politiker blev plockad för fylla härom helgen. Tidningen lyckades också skaka fram en ”expert” som förklarar att alla politiker nu drabbas av den här individens beteende. Jag tycker det är intressant att Folket väljer att lyfta fram den vinklingen.

När en av tidningens krönikörer drog till med förklenande och rent korkade omdömen om politiker så frågade jag en fd politiker verksam på tidningen om denne tänkte kommentera detta. Det tänkte denne inte eftersom denne inte ansåg sig ha något som helst ansvar för vad som stod i tidningen utöver det denne själv skrev. Lite om det ämnet här.

Vi får väl konstatera att media i allmänhet och i det här fallet Folket i synnerhet lanserar att det är skillnad på att vara verksam på samma arbetsplats och att råka ha samma ”yrke”. Att jobba på samma ställe smittar inte, att råka ha samma ”sysselsättning” smittar däremot. Det har vi ju expertens ord på…

Det är ju tur att Expressen köpt in en kriminell som Niklas Svensson så att resten av Sveriges tidningsanställda kan känna sig som oskyldiga små lamm.

Mycket snack…Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 587 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
januari 2012
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: