20
Dec
11

Gazas Tårar

Sitter och tittar på Twitterflödet nu när Gazas Tårar går på SVT. Det mest fascinerande är att det här är saker som varit kända länge och väl. Det är dessutom bara det senaste av övergrepp, Israel var bara lite mer rädd för förluster än vanligt och bestämde sig för att strunta i negativ publicitet. I en värld där vi i väst är skräckslagna att Cuba, Venezuela, Nordkorea och Iran skall ta över insåg helt enkelt IDF, IAF, Mossad med flera att de har fria händer att skjuta människor i kaftan.

Har ni inte läst ledarsidorna i DN och SvD ? Det är nödvändigt, precis som det var nödvändigt att bomba sönder Irak och avrätta Bin-Ladin utan vittnesmål från honom.

Vakna upp, vi lever i en västvärld som är lika hyckande som det gamla Rom. I det gamla Rom kallade man andra Barbarer för att sedan gå på Arenan och beskåda människor som slog ihjäl varandra som underhållning. Barbar var man bara om man inte hade de rätta kulturella vibbarna, precis som det är ungdomsbråk när Israeler är terrorister men terrorism när palestiner är bråkande ungdomar. Nu har man också börjat skylla på religion i DN, när vi i väst och våra vänner är vidriga hycklare måste tydligen en syndabock hittas.

För lite fakta rekommenderas denna.

IDF soldiers of the religious battalion of Nah...


Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 644 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
december 2011
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: