19
Dec
11

Jörgen Danielsson

Något mer trötttsamt och osmakligt än den behandling som Jörgen Danielsson utsätts för har jag svårt att tänka mig.

Jörgen är en skicklig politiker, antagligen den skickligaste av alla sörmländska politiker på att få ordning på organisationer som tappat styrseln. En politiker som fick många fiender, liksom alla som får något gjort, och som aldrig backade ur en strid om det krävdes strid för att få något gjort. Givetvis blev många mindre dugliga bortsvepta och många stukade egon har nu en längre tid tagit igen sin oförmåga att prestera genom förtala och håna istället.

Det är en skam att ett politiskt system och ett populistiskt medielandskap inte kort och gott kan erkänna att Jörgen varit värd såväl Eskilstuna kommun och Sörmlands Landsting oändligt mycket mer än de pengar han nu behöver till försörjning när han skaffar ny kompetens istället för den som nu har kastats bort.

Sluta tjafsa, Jörgen har rätt till sin försörjning. Den som säger annat är en populist och sådan brukar vi inte vilja höra till vi anständiga människor. Ok, vi kanske inte är så många som förr vi anständiga med det lär väl bero på att vi låtit de andra ta för stor plats.

Det är dax nu att välja sida, det rätta eller lätta.

Du kan ju börja Voronov, du vill ju inte hamna i helvetet det är dax att du börjar jobba på att förtjäna platsen i paradiset med annat än symboliska ritualhandlingar. Sen har vi Kjell Erik, en förhållandevis anständig karl för att vara moderat. Visa lite ryggrad nu och sätt pöbelhögern i partiet på plats och visa att ett gott arbete skall löna sig även för politiker som media svartmålar. Sen skall också Magnus, Jimmy, Maria, Lotta, Maria och Nicklas stå upp och tala om att rätt och avtal gäller även om 2 års konstant mediekampanj arbetat för att ta heder och ära av Jörgen. Det är nämligen just då som rätt och avtal är viktiga.

Framför allt så skall vi, medlemmar i det Socialdemokratiska Arbetare Partiet, stå upp för någon som slitit hund för oss andra.

Annars, vill ni vara populister så kom inte till mig och klaga när landet styrs av en svensk Berlusconi eller annan populist. Ni har valt det själva.

 Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 584 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
december 2011
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: