29
Okt
11

Människan inger hopp eller…..

– Ja, jag har varit inne på dejtingsajter och sett att om man lägger till i sin profil att man mördat någon så får man många fler flirtar. Det är något med mord som kittlar folk och får dem att vilja leka med elden.

På något sätt finner jag det ovanstående väldigt deprimerande… Däremot förklara det en hel del märkliga skeenden i världen. Tyvärr gör det också att Churchills dom över demokratin är begriplig; ”Many forms of Government have been tried, and will be tried in this world of sin and woe. No one pretends that democracy is perfect or all-wise. Indeed, it has been said that democracy is the worst form of government except all those other forms that have been tried from time to time.”

Jag har också på känn att den gode Winston förutspådde både Teapartyrörelsen och Sarah Palin; “The best argument against democracy is a five minute conversation with the average voter.”

Nu är det ju inte så enkelt att väljaren verkar i ett tomrum, i USA har de FOX news. I Sverige har vi inte FOX news men vi har en hel del miserabla skribenter. Typexemplet är när jag själv blev uthängd i media för att någon annan påstått att jag vill se någon död vilket var oriktigt, senare när jag kritiserade en skribent i samma media för att han jublade över någons självmord och önskade att fler tog livet av sig blev jag uthängd för det med. Kontentan, om någon påstår att jag vill att någon skall dö är jag en nyhet som skall kritiseras. Kritiserar jag en skribent i samma media som uttryckligen vill att någon skall dö, då är jag också något som skall kritiseras. Hur skall någon som inte sett hela skeendet kunna läsa ut fakta….

Självfallet är jag inte lika osmaklig som den tidning som hängde ut mig, jag namnger inte människor som jag vet bara har otur när de tänker.

Fair & Balanced graphic used in 2005

Image via Wikipedia

Annonser


Online

share

Bookmark and Share

Mest lästa inlägg

Old stuff

Blog Stats

  • 162,645 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
oktober 2011
M T O T F L S
« Sep   Nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper
Annonser

%d bloggare gillar detta: