23
Okt
11

Rycka undan mattan…..

…på sig själv ? Ibland är det en beundransvärd egenskap.

Någon på SvDs ekonomisidor har sannolikt börjat inse att allt det där som skrivs på ekonomisidorna i våra dagstidningar inte är så mycket värt egentligen, livet handlar rätt mycket om att ha tur. Nu önskar vi bara att alla de där handelsstudenterna som reagerar på borgerliga ledarsidor också inser det. Då kanske vi kan få ett slut på skitpratet om att sådana som jag har ”förtjänat” det liv jag har, jag har haft tur och andra har haft otur. Jag har haft tur som inte gick de högskoleutbildningar jag kom in på, jag har haft tur som inte tog det där jobbet på Filippa K, jag har haft en oerhörd tur som råkade gilla att pyssla på fritiden med något som någon vill betala mig för att jobba med.

Jag är sannolikt en av de bästa i Sverige på det jag gör, jag har dock haft en enorm tur som tagit mig hit där jag får använda det.

Var tacksam för din tur, dela med dig av ditt välstånd till de som inte hade din tur. Lyssna aldrig på den som hävdar att var och en är sin egen lyckas smed, denne ljuger.

Här kan du läsa mer om världens turliga och oturliga. Damen nedan, ja vad tror ni hon anser ? Förutom att välbeställda inte skall behöva vänta på doktorn….

Filippa Reinfeldt, the wife of the Swedish pri...

Image via WikipediaOnline

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 452 hits

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
oktober 2011
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: