23
Okt
11

Inte lätt här i världen.

På ett ställe riskerar ett träd att rasa ihop och skada, då protesteras det mot fällning. På ett annat ställe vill man döda ett utrotningshotat djur för att det skadat folk, då protesteras det mot de som anser att det är hämndbegär.

Kontentan, det skall vara fan att ta beslut….. förebygg eller kom för sent och du får kritik oavsett beslut. Och vi vet ju vilken sida media kommer att blåsa upp, inte är det beslutsfattarens och sakkunskapen. Praise the simple man…

Ekhistorien kommer att bli intressant att följa, jag ser ett drömscenario för media. Först så orsakas det en kritikstorm mot att eken fälls och fällningen stoppas sen någon fått löpa gatlopp i spalterna, media hyllar den lilla människan i kampen mot makten.  Media hyllar sig själv alltså….

Efter några veckor dråsar eken omkull landar på någon, inte dödligt bara så pass att man kan göra reportage från sjuksängen. Media hyllar sin medkänsla….

Ett nytt drev, nu mot den stackare som i skenet från den ”allmänna opinion” media piskat fram ”räddade” eken från fällning. Media hyllar sig själv i kampen mot inkompetenta makthavare….

Vilka vinner jämt och är alltid hjälten…..

Slutligen, hur hade texterna sett ut om eken redan fallit och om hajen i förebyggande syfte skulle dödas innan den skadat människor. Törs utlova helt andra vinklar….

Just1Page 033

Image by surprise truck via FlickrOnline

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 452 hits

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
oktober 2011
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: