02
Okt
11

Evelina söker bröst/Visa pattarna

Det är alltid lika roligt att komma med kreativa förslag till pressen, jag har tidigare uppmanat de alltid lika positiva borgerliga ledarsidorna att utnyttja tillfället att anställa prisvärd och kunnig personal när alliansregimen kastar ut halta och lytta i arbetslöshet. Ni anar va, ingen respons… man skall ju ha gått på handels och gärna ha öststatsbakgrund eller annan dokumenterat antivänster bakgrund för att komma i fråga.

Tänkte därför komma med ett annat, kanske mindre kontroversiellt, förslag. På Eskilstuna Kurirens hemsida har man med ökad desperation i ruriken sökt tjejer som vill visa tuttarna i ”veckotidningsbilagan” Evelina. I liberal och marknadsekonomisk anda anser jag att Eskilstuna Kuriren borde föregå med gott exempel och köpa tjänsten från något bemanningsföretag. Det kan dessutom ge en möjlighet till en intressant artikelserie eller två, dels vilket namn som skall användas…. dels vilket bemanningsföretag som är mest hängivet i kundtillfredsställelse. Vi har ju på Eskilstuna Kurirens ledarsida läst att i ett liberalt samhälle är sexköpslagen lite av ett problem, här finns ju en möjlighet att låta en grupp med näringsförbud att få en liten öppning.

Ifall någon tycker jag är elak vill jag påminna om att jag inte ens nämner att ”arbetsgivaren leder och fördelar arbetet”.Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 277 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
oktober 2011
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: