25
Sep
11

No Pasaran

Har funderat lite på Wolodarskis värdegrund utifrån det jag skrev tidigare idag om det enögda och inhumana inlägget angående Israels relation till palestinierna.

Kom fram till att jag inte känner mig speciellt övertygad om att Peter Wolodarski skulle ställt upp på republikens sida mot Francisco Francos konservativa,falangist och rojalistiska koalition.

Efter att ha sett att DNs ledarsida mumlar om situationen i vissa länder på Arabiska halvön eftersom förändring kan störa ”våra” intressen inser jag att El Caudillo säkerligen skulle granskats mindre noggrant än Folkfronten.

Imorgon kommer vi säkerligen att läsa ett glatt inlägg på ledarsidan om ”de positiva signalerna” från Riyadh. Kvinnor skall nämligen få rösta, visserligen i meningslösa lokalval och om de kan hitta en man som kör dem dit. Kvinnor får nämligen inte köra bil i Saudi, men det är ju av avsevärt mindre intresse i ”vänskapliga” diktaturer än i ”ovänskapliga”.

No Pasaran sa Folkfronten i Spanien, det säger också Wolodarski med helt andra i tanken.

Frågan är om de nedan hedrade frivilliga försvararna av demokrati, humanism och intellekt föräras samma vördnad som Peter Wolodarski hedrat George W den lille med vid dennes många ”insatser” för demokratin ?

Annonser


Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 162,716 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
september 2011
M T O T F L S
« Aug   Okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper
Annonser

%d bloggare gillar detta: