04
Jul
11

Enkelspårigt….

Vill ha dej

Image via Wikipedia

DN har något som de kallar ”politiska kommentatorer”, en genomskinlig ursäkt för att ha ledartexter inne i tidningen på nyhetsplats. Idag var det tydligare än vanligt. Högerpressen har på ledarplats i veckovis ropat, hotat, bönat och bett på olika sätt för att locka in MP i ett samboende med arrogansregeringen.  I DNs ”politiska kommentators” redogörelse innebär det att en av de viktigaste frågorna i talet skulle handlat om ett regeringssammarbete mer arrogansen.

Nu skall vi ta det här från början, två nya språkrör vill nog och skall tala om sin egen politik. Dessutom har regeringen ansvar för att få igenom sin politik, inte partierna som står utanför regeringen. Reinfeldt är säkert välkommen att komma ut ur anonymiteten och förhandla med andra partier. Vore det så att ”politiska kommentatorn” inte vore så uppenbart högervriden kunde den tänkt tillbaka på alla socialdemokratiska minoritetsregeringar som förankrade sin beslut med partier utanför regeringen. Då hävdar alla enögda högerkommentatorer att ”kommunisterna” alltid röstade med s oavsett men är man mer vidsynt inser man att såväl MP och C förekom i förhandlade uppgörelser.

För att ta se citat från DNs ledarsida med liknande beskrivning av enögda människor inom annat område, titta här.

För ett exempel på den hårresande verklighetsbeskrivning som DNs ”kommentator” stödjer, se här där antalet regeringsfrågor som får stöd av SD mörkas effektivt.

Hur lite ni än vill att det skall vara så ledarskribenter och ”kommentatorer”, det är regeringspartierna som ansvarar för regerandet inte de som står utanför och ansvaret för att få igenom regeringspolitiken ligger därmed på regeringspartierna. Det är inte vem som sitter i regeringsställning som bestämmer hur de utanför regeringen skall agera. Försök för er egen trovärdighets skull behandla regeringen som om det vore en S-ledd minoritetsregering, då skulle ni rapportera mer verklighetsnära.Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 645 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
juli 2011
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: