30
Jun
11

Liberala ideal..

Eftersom jag är en envis typ utan en massplattform att publicera mig i så använder jag mitt minne till att komma ihåg dumheter som folk klämmer ur sig. Alex Voronov har ett antal tillfällen glatt sig åt att han har nära till ett apotek nuförtiden, det var uppskattningsvis max 400 meter tidigare, och att det nu finns fyra olika apotek att välja på. Jag har också ett antal gånger påpekat hur illa den här reformen slagit. För människor som inte liksom jag och Voronov bor centralt i större städer har det bara inneburit högre priser och sämre service. Nu får vi återigen rapporter om den ideologiska reformens resultat.

En ny undersökning visar att förtroendet för apoteken sjunker. Konsumentverket har granskat konsumenternas inställning till apoteken före och efter avregleringen 2009.

Många anser att de fått sämre stöd och dålig information.

En orsak kan vara att apotekarna inte hinner med på grund av längre öppettider och flera nya apotek enligt Gunnar Larsson, generaldirektör för Konsumentverket.

För tre år sedan gav 95 procent av de intervjuade apoteksmarknaden ett positivt betyg. I år har siffran sjunkit till 77 procent.

Utredningen visar att omkring elva procent av dem som ska hämta ut medicin får vänta längre än 24 timmar. Dessutom anser många att man inte får de råd och det stöd man behöver när man handlar sitt läkemedel.

Tidigare inlägg.

PS. Någon dag när jag orkar med all dynga skall jag läsa igenom all den e-postdokumentation jag har av när Alex Voronov vägrade en medborgare replik på de uppgifter som publicerades på Eskilstuna Kurirens ledarsida. Detta med anledning till att den politiske redaktören för en tid sedan i ett svar på en kommentar påstod att ingen förvägras att yttra sig. DS.Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 645 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
juni 2011
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: