26
Jun
11

Borgerliga skribenter….

Francisco Franco (1892-1975)

Image via Wikipedia

Jag minns hur DNs ledarsida efter valet 2006 skrev att de skulle granska regeringen precis som förut, det är ju alltid en plikt att granska makten. Nu har DNs ledarsida bytt ledning och vi kan väl säga lite försiktigt att det märks….

DN skriver om att regeringen öser ut hundratalsmiljoner på PR-konsulter, trots en egen propagandaminister men Wolodarski skriver om Juholt som han tycker inte skall utöva opposition eftersom en gång av tio så röstar SD med S. Så vitt jag, troligtvis även så vitt Wolodarski vet, så är det regeringens jobb att utforma en politik som får en majoritet. Det är i varje fall inte oppositionens uppgift, fast det är klart när Wolos kompisar bestämmer är Stalinmodellen den rätta ? Fast vi kanske skall kalla den Franco- eller Pinochetmodellen för att få rätt partifärg ?

Det finns fler som beter sig märkligt, Martin Ådahl verkar också resonera som så att eftersom oppositionen opponerar så bra så måste oppositionen samarbeta med regeringen ? Har Martin också svårt att förstå en regerings ansvar ?

Imorgon skall det bli kul att läsa lokalblaskan, som kritiserar kommunstyrelsens ordförande för att synas på kommunens hemsida. I så fall borde några hundra miljoner till PR-konuslter från regeringskansliet rendera i en ledare av tidigare ej skådad indignation. Men men, det blir väl som vanligt…. det viktiga är vem som gör fel inte vad som görs fel.

En hycklande trio….Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 645 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
juni 2011
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: