12
Jun
11

Ödets lotter

Allt detta bloggande så mycket glädje och vänskap det gett mig, så mycket sorg och svårigheter jag fått kontakt med. Inte anade jag att min lilla egenterapi som skrivandet utgör kunde bli en väg in i en ny värld. Jag har fått träffa Lena, en kvinna som passerade alla livets skeden i en blixtrande fart, ledde henne med en liten introduktion in i bloggandets värld. Aldrig anande jag att jag på nära håll skulle få läsa om trotsigheten, kampen och acceptansen inför en fiende inom henne som allt brutalare åt upp hennes inre. Det jag minns är dock inte kampen och sorgen jag minns hennes glädje, glädjen när hon i valrörelsen kom ner till vårt specialquiz på Bishops. Hela quizet fick ta en liten paus och fylla sina glas när Lena gjorde sig hemmastad i sitt lag. Vissa spelare har rätt till specialbehandling, speciellt när det krävs rullator, peruk och färdtjänst för att förgylla vårt sällskap. Det var ingen stor stund, inte särskilt värdig men vi hade trevligt och kärleken fyllde rummet. Det är viktigt att minnas Lena för hennes glädje och optimism, sista gången jag träffade henne sken hon som en sol över sina senaste testresultat. Senast jag skrev om det var det här resultatet.

Jag har också stött på döden i annan skepnad via min blogg, människors sorg har berört mig och inspirerat till texter. Jag har fått vänner som som ekar i texter, letade rätt på denna och fann kommentarer från en del av dessa. Jag funderar om mina texter har betydelse, mer än för mig själv. Jag tror och hoppas dock att dessa vänner nya och gamla och ej längre bland oss finner och fann en trygghet i att vi andra bryr oss. Vi behöver inte bry oss så stort, så fantastiskt eller specielt bara vi finns där. Kärleken och omtanken skall inte basuneras ut på gator och torg för att gillas, den märks ändå om den finns.

Nu har jag ännu en vän som är två själar i gemensam kamp för livet. Ty de är ett för mig från gången jag först såg dem och skrev om dem efter en föreläsning. Kloka människor, vackra människor, starka människor som trots det drabbas av livets svåraste prövning. Jag är oändligt glad att jag en gång talade om hur fantastiska de är, för det är inte det jag vill göra nu. Jag vill bara finnas här, en vän en stor stadig människa som tål att lutas mot. För som sagt, människans kärlek märks inte i uttalanden utan kan precis som i filmens övertydliga värld främst ses där människor möts i det lilla. Ni finns några där ute, ni vet vet att jag finns.Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 316 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
juni 2011
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: