21
Maj
11

Inre konflikt

Coat of arms of Langenhagen

Image via Wikipedia

Ibland är det svårt att få ihop livet, inte så att det är något jag lider av men det är många som skall tas om hand. När jag tackade ja på frågan om jag ville nomineras till landstingsfullmäktige såg mitt arbete ut som ett tämligen normalt kontorsarbete där 14 dagar av 15 tillbringades på arbetsplatsen och där en dags frånvaro för politiskt uppdrag gick att jobba ifatt. Det är bara att konstatera att så är det väldigt lite numera…. jag tillbringar ungefär 4,5 dag av 5 varje arbetsvecka ute hos kunder för att undervisa eller demonstrera utrustning. Minst två kvällar per vecka går åt till resor till och från jobb ute i landet eftersom jag försöker undvika att slösa bort dyrbar arbetstid på resor.

Det här har nu placerat mig i ett moraliskt dilemma, kan jag fortsätta att göra en bra insats både på jobbet och i landstinget under de här förhållandena ? Jag vet att jag troligtvis får en ny kollega efter sommaren men jag vet själv hur lång tid det tog för mig innan jag hittade inne i strukturen på företaget och blev något så när självgående. Dessutom har spännvidden av produkter jag jobbar med blivit mångfaldigt större än det jag anställdes för så min nya kollega kan nog bara plocka en del av kakan.

Det finns saker att fundera på…. lojalitet och plikt samt vikten av att göra saker bra.

Ett svar kommer väl att utkristaliseras på en resa, till Vårgårda, Göteborg, Malmö, Åhus eller Langenhagen för att bara nämna de som helst skall hinnas med innan nationaldagen.Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 436 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
maj 2011
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: