21
Apr
11

vilks vänner….

Att jag anser att borgerliga svenska ledarskribenter är en grupp genomkorrupta hycklare är ingen nyhet för den som läst min blogg. Det är heller ingen nyhet att jag till skillnad från publicister verkar utan lagstiftad amnesti från förtal, troligtvis beroende på att jag har mer ryggrad och karraktär än alla dessa handelsstudenter tillsammans.

Idag noterar jag att DN öser galla över Syrien, öser galla över de som inte öser galla över Syrien och beter sig på det för liberala ledarsidor förutsägbart sätt. Utan att skämmas ignorerar dessa ”liberaler” att våra ”vänner” i världen, Israel, Bahrain och Saudi Arabien beter sig likadant mot delar av sina befolkningar respektive ockuperade befolkningar. I en ”liberal” värld är inte dina handlingar det du analyseras utifrån, istället är det om du är med oss eller mot oss.

Vad som gör mig mer förvånad är att alla dessa liberaler som försvarar rätten för Vilks att håna muslimer inte reagerar över påhoppen  på Dan Parks, denna konstnär som bara vill uttrycka sin åsikt genom att visa en svart man med halsring. Konst är konst i mina ögon och jag anser att såväl Parks som Vilks är menlösa posörer. Vad jag kan se tycker dock inte liberala ledarsidor att konst är konst, de försvarar Vilks rätt att håna muslimer men inte Parks rätt att håna svarta ? Jag tycker det är märkligt…. men det kansske bara är jag. Sen kom jag då ihåg Alex Voronov, Voronov som i SNgate gärna vill sätta koppel på en kvinna och rycka i det. Så är det förstås, koppel och halsringar är en godkänd form av övergrepp bland liberaler ?

Citerar Voronov apropå saker och ting; ”För konstkritiker är det intressant att försöka förstå konstnärens uppsåt. Men försvaret för yttrande- och tryckfriheten beror inte på hur goda motiv konstnärer eller chefredaktörer haft, hur kvalitativa alstren är eller vad de uttrycker för hållningar.” Go Voronov, upp till kamp för halsringen…..Online

share

Bookmark and Share

Mest lästa inlägg

Old stuff

Blog Stats

  • 165 646 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
april 2011
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: