13
Mar
11

Programförklaring.

Jag tycker jag är en gynnad människa. Jag har ett bra jobb, jag har förtroende från människor och har blivit vald, jag är trygg. Jag behöver inte bry mig om vad EK, SN, KK, DN, SVD med flera skriver om mig eller min fru. Kort sagt jag tänker vara den där blåslampan i baken på de där som anser sig ha rätten att vara det på andra, jag kommer att opponera mig mot de som anser sig vara missförstådda genier och bortröstade av röstboskap och jag tänker stödja dem som jag känner är genuint intresserad av att göra en insats.

Kort sagt, jag kan vara rättskaffens utan att bekymra mig om min framtid eller ett kontrakt som stipulerar mina åsikter.

Jo, Sverigedemokraterna brukar diskutera mig på Facebook… kul för dem, Svenska motståndsrörelsen lägger ut mig på sin hemsida och det är ju kul för dem.

Jag är inte orolig, inte rädd, bara väldigt övertygad om att vare sig rättshaverister, pressen eller främlingsfientliga skall oemotsagt få säga vad de vill säga. Jag är trygg, jag är nämligen bäst i Sverige och halva Europa på det jag gör och det är min trygghet. Den tryggheten använder jag till att säga vad jag vill. Speciellt när någon utnyttjar andras okunskap till att vinna poäng….

 

 Online

share

Bookmark and Share

Mest lästa inlägg

Old stuff

Blog Stats

  • 165 317 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
mars 2011
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: