13
Mar
11

Det sluttande planet….

Sådärja, nu börjar det… lyckönskningens tid är förbi nu skall förmaningarnas tid inledas. Nä ni skall inte bli så fria att ni röstar på något som inte vi gillar ! Helst skall ni rösta på någon som tycker att det är ok att kroppsvisitera alla som ser ut som muslimer, dessutom skall denne tycka det är ok att Israel annekterar ockuperat land och ni tar hand om de som bodde där förut. Dessutom skall ni inte försöka sprida demokratin till andra länder där vi inte tycker det är problem med diktatur, som Saudi Arabien. Länder där man röstar men röstar fel skall ni givetvis bojkotta tillsammans med oss.

Vad fint det är när vi skall ”lära ut” demokrati…. tesen är enkel, hellre en diktator än en demokrat som tar fel beslut. Vår världs en gång hyllade ideal vittrar sönder i en besvärande fart. Våra ”mullor” kan de med och precis som Ajatollor är de ruskigt seglivade.

Alf Svensson har så rätt i att fria val inte är detsamma som demokrati, undrar varför han kom på det just nu ? Han sa väl inget när när de forna östeuropa skulle börja rösta ? Det har ju blivit ”jättebra” i Ungern till exempel. Det finns väl inga skäl att tro att Egyptierna skall vara dummare är ungrarna, eller  ?

Hycklare kommer väl inte till himmelen ?

 

Lite annat i liknade ämne.Online

share

Bookmark and Share

Mest lästa inlägg

Old stuff

Blog Stats

  • 165 317 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
mars 2011
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: