30
Jan
11

Motorpress i sitt esse…..

Han skådar noga och  granskande den potenta maskinen, god för 300 km.

För en tid sedan skrev jag en blogg om hycklande motorjournalistik och förutspådde att snart skulle de komma, artiklarna som blundar för det som allt som oftast används för att slå ner på fordon som skribenterna ser som ett hot mot sitt yrke. Nu är det dags, ”Hos Ducati står en rysare till hoj, Ducati Diavel Carbon 1200 kubik. Den väger bara 207 kilo och har 167 hästkrafter och ett vrid på 240 Nm. Den får nästan Ducati Multistrada blekna.”, och för er som inte kan koderna så är rysare här ett positivt förstärkningsord.

Se så lätt vad att glömma omtanken om människor, det gick nästan ännu fortare än när skribenterna skall försöka prata upp intresset för italiensa ”kvalitetsprodukter” för femhundraelfte gången sen människor kom på att det finns bilar som fungerar och byggs i Japan.

Jag längtar efter den dagen när DN kultur tar ett grepp på motorjournalisterna precis som de gjort på tidningens nyhets och ledarredaktioner. Tills dess kan jag tipsa DN motor om den senaste tekniken, det finns dataspel där ni kan leka jämt om ni vill utan risk för er och andras hälsa.

Ett litet påpekande bara, kör motorcykel bäst ni vill, jag är bara förbannad på skribenter som inte ärligt kan säga att vissa saker kommer de alltid att kritisera och andra inte bara för att de är rysligt rädda för att deras lekstuga skall tas över av konsumentjournalistik. Vi i sjukvårdsektorn kommer gladeligen att lappa ihop er, ni och alla andra som anser att livet inte är värt att leva om man inte riskerar att bli en kostnad för det allmänna…..

Krocksäker bil eller inte….. en motorcykel klyver bilen.

Annonser


Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 162,557 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
januari 2011
M T O T F L S
« Dec   Feb »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper
Annonser

%d bloggare gillar detta: