05
Nov
10

Karl Rove och negativa kampanjer.

Karl Rove lär vara på besök i Sverige igen, ryktet säger att han tämligen ofta är här för att träffa opinionshögern för att lära ut det senast från ”over there”. Sorgligt nog kan vi i den här artikeln konstatera att inte ens Karl Rove i originaltappning var tillräckligt extrem utan nu tvingats ännu mer ut i extremismens utmarker.

Frågan är dock varför just Rove skall behöva åka hit så ofta, det räcker att vända sig till Strängnäs för att hitta inspiration till negativa kampanjer. Frågan är hur vissa som säger sig uppskatta Obama så gärna tar till sig Obamas vidrigaste motståndares metoder ? Ta bara en titt på blogglänkarna till den här ledaren, att ta heder och ära av människor går definitivt före att diskutera politik och det är ingen slump när personen hängs ut direkt i rubriken. Barack Hussein Obama är nog lyckligt ovetande om sina sympatisörers verksamhet….

Roligast av allt är att när man ber dessa människor ta ansvar för vad de gör anser de att man måste skilja på person och politik, det krävs nog en alldeles särskild form av dubbelmoral för att gilla Obama och praktisera Rove.

Det blir nog inga roliga valrörelser framöver, speciellt inte för oss som är på den sidan som förväntas vara ofelbar. Det blir nog till att ta ett djupt andetag och dra ner cykelhjälmen djupt i pannan framöver, det lär vina alla sorters projektiler och spridas alla sorters odörer från höger framöver. Tyvärr är såndana med Roves teser ringande i öronen betydligt mer lämpade än vi i det här medieklimatet som nyhetstorken beskriver, glöm inte att rösta. Här står varför du inte får kommentera på min blogg.

Länkar från den trogne Martin Moberg.

Bloggat: Alliansfritt Sverige om Rove som bjudits in av den svenska högern,HBT-sossen om Karl Rove till Sverige (igen), Annika Högberg om kommer Karl Rove att hjälpa moderaterna mera, America Blog Gay om Karl Rove,America Blog om kommer någon att hålla Rove ansvarig för de lögner som han sprider, fler blogginlägg på Netroots valanalysernetrootsrödgrön.sevår samarbetsblogg, politometernbloggar.se

Media: Dagens OpinionDagens Arena

Intressant?

Annonser


Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 162,557 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
november 2010
M T O T F L S
« Okt   Dec »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper
Annonser

%d bloggare gillar detta: