27
Okt
10

Flytta fram positioner…

Eftersom det gick så bra i valet, om man är högervriden, så tycker uppenbarligen Svenskt Näringsliv att det är dax att ytterligare flytta fram positionerna. Tydligen nöjer sig inte Svensk Näringsliv med att den arbetslöse görs så sårbar att det enkelt går att hitta arbetskraft som kan konkurrera med barnarbetare i Pakistan, nu skall även de som har jobb sättas på plats så de inte har några kraftfulla åtgärder att ta till vid förhandlingar.

Skall vi tro att propositionen ligger klar ? Svenskt Näringsliv skall ju ha något tack för stödet….. kan det ta två år för firma Reinfeldt att leverera ?

Extra lästips: Ett Hjärta Rött om att nu finns bara piskan kvar om hur sjukskrivna som arbetar inom sjukvården varslas i allt högre omfattning.

Bloggat: Alliansfritt Sverige om att Svenskt Näringsliv vill slopa strejkrätten,Johan Westerholm om kapitalets diktatur, Peter Högberg om ett omodernt sätt att umgås, HBT-sossen om att snart föds vi med F-skattesedel, Roger Jönsson om oppositionens framtid, Tokmoderaten om en portad partiledare vid namn Jimmie, fler blogginlägg på Netroots valanalysernetroots,rödgrön.se vår samarbetsblogg, politometernbloggar.se

Media: Veckans affärerLO-tidningen

Intressant?

Annonser


Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 162,645 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
oktober 2010
M T O T F L S
« Sep   Nov »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper
Annonser

%d bloggare gillar detta: