03
Okt
10

Härliga tider, Strålande tider….

Det finns människor som försöker få det att framstå som om allt antimodernistiskt och antiintellektuellt trams i väst förs hit av människor utifrån. Inget kan vara mer fel vilket denna artikel visar, genuint historielösa människor utan kunskaper behöver inte ens skriftliga källor för att lansera sina dumheter. Inte hjälper det att argumentera med dem heller…… ty de är ju människor med samma rätt som alla andra att tro på vad de vill. Fast enligt vissa är denna rätt förnekad diskriminerade vita män, vilka skämtare…. Tacka vet jag folk som ärligt placerar sig i medeltiden och står för det, betydligt obehagligare med människor som utger sig för att vara moderna och bygger sitt liv på nattståndna idéer från historiens skräphög.

Det är synd om människan.

Är det verkligen det ? Vi lär få jobba för det.

Tankebrott, Skeptikerpodden, Medvetenskap, Expo, Martin Moberg om utsatta människors situation.


6 Svar to “Härliga tider, Strålande tider….”


 1. 1 ...
  oktober 3, 2010 kl. 2:32 e m

  För den som orkar läsa finns här en jämförelse mellan koranen och mein kampf…svårt dock att kolla källan då mein kampf inte är legal att läsa för allmän person.

  http://prophetofdoom.net/Prophet_of_Doom_16_Mein_Kampf.Islam

 2. 2 PeO_W
  oktober 3, 2010 kl. 3:25 e m

  Det finns många som läser andras uråldriga skrifter med egna syften. GT är en känd källa till förtal av fromma kristna och judar, problemet är att de som använder den här metoden utifrån sin tolkning av tusenåriga skrifter slänger ur sig allmänna ”sanningar” om miljontals människor. Precis som om jag hävdade att alla högerextremister vore historielösa och obildade, så är det givetvis inte men det underlättar för de som sympatiserar.

  Trist nog är inte det här ens ett nytt fenomen, tatare, zigenare och finnar har genom historien fått klä skott för människors generaliseringar genom historien.

  Beträffande Mein Kampf är det inget som helst problem att läsa den, den finns att köpa och lada ner som fri text. Det är bara i vissa länder i Europa det finns restriktioner kring den. Dumt nog, de själutnämda martyrerna får nog med hjälp ändå. Bokbränning är något som andra håller på med.

 3. 3 runerecox3
  oktober 3, 2010 kl. 3:35 e m

  De flesta avlet kommer utav stazi – ulbrichtvänner in nordeuropa. Se. sverige 2 världkrig swe lydde nazi + kohandel ex britter . Socdem 0 90% lönnfiskommunister. Vad fan är du avkomma av någon booläppsunge som fått studera gått 17 år upsala vet kan inget . Jo du blir väl ugiggad på hemmaplan pöjken e klok som vure å studer . Sen bli landstingspol. gamla fy fan var glad- 40 talist gett gröt åt dig . För där var dom stora.

 4. 4 PeO_W
  oktober 3, 2010 kl. 5:16 e m

  Fantastisk kommentar, tyvärr förstår jag inte mer än att du tycker jag skall vara glad åt 40-talisterna. Det är jag också, de röstade med hjärta och hjärna.

  Beträffande Uppsala så tror jag du undrar om jag pluggat i Uppsala, det har jag inte. Ugiggad ? Booläppsunge ? Bonnläppsunge kanske du menar ? Fel det med, jag är miljonprogramsbarn.

 5. 5 csaar
  oktober 3, 2010 kl. 11:20 e m

  Härliga kommentarer! 🙂

  Mein Kampf går att låna på bibliotek. Själv hittar jag verkligen inga kopplingar mellan den och Koranen, men jag har visserligen enbart läst bitar av Koranen. Om någon ser kopplingar tror jag mest det beror på människans förmåga att se mönster i allt, oavsett om de är verkliga eller ej. Enligt den senaste (svenska) biografin över Hitlers liv står det att läsa att denne massmördare och diktator var sympatiskt inställd till Islam visserligen. (Om jag nu kommer ihåg rätt) Det skall vi givetvis inte lägga mycket i: han var sympatiskt inställd till små barn och hundar också, kan jag tillägga för att spräcka eventuella imaginära mönster.

 6. 6 PeO_W
  oktober 3, 2010 kl. 11:29 e m

  Senaste upplagan av Mein Kampf på svenska kom ut 2010. Finns att köpa på nätet…..

  Ta hand om dig Csaar, har en vag känsla av att klokskapen i Sverige är på nedgång så vi får ta tillvara på den klokskap som finns. Lite som Islam som tog hand om antikens klokskap under europeernas mörka tidsålder….


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 320 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
oktober 2010
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: