11
Sep
10

Nazister, pressen och verkligheten.

Vad som verkligen hände.
Nazisterna skulle tränga sig igenom folkmassan istället för att använda de öppna vägar som fanns.
De ville få stryk och gjorde sitt bästa för att få slåss med småpojkar.

En press som inte kan kalla saker vid deras rätta namn, skäms ! Ingenting urartade, människor stod stilla och blev bortknuffade av nazister som ville få rubriker.

…..och  ett parti deltog inte i manifestationen mot nazisterna. Alla vet vilket.


39 Svar to “Nazister, pressen och verkligheten.”


 1. 1 KIm Fredriksson SD
  september 11, 2010 kl. 6:13 e m

  Om du hade använt dina ögon så hade du sett att vi också var på plats. Däremot tror jag att man inte bekämpar nazismen genom att skramla med nycklar på stan. Jag är övertygad om att vi demokrater har så pass bra argument för demokratin att vi kan rubba berg med dem. Använder vi dem så kan vi övertyga nazisterna att demokratin är den bästa vägen att gå om man är missnöjd med något.

 2. 2 PeO_W
  september 11, 2010 kl. 6:18 e m

  Vad bra, då förväntar jag mig att du slutar ljuga om de 10 000 kr i månaden som ni går ut med.

  Beträffande nycklar så har det uppenbarligen fungerat i Nyköping, där slipper de patrasket numera.

 3. 3 Offe P
  september 11, 2010 kl. 6:25 e m

  Fan va töntigt att rassla med nycklar. Angående lögner så kan Sossar hålla käften för det är ni mästare på. Sen så ska ni ge fan i valfuskandet. Sluta stå utanför lokaler och försöka få osäkra personer att rösta på er. Er tid är förbi, er politik fungerar inte, vem fan vill ha Mona Sahlin i regeringen, nollor!

 4. 4 Elina
  september 11, 2010 kl. 6:44 e m

  Man blir knäsvag – vilka sjuka små hjärnor som håller på. Att de blir klappade på axeln av SD -om det nu var så – är vidrigt men inte särksilt förvånande. Detta måste fram i ljuset innan valet. Vem fan hade kunnat tro att vi någonsin skulle få uppleva ett val där ett parti som SD tillåts att växa eller ens existera!

 5. 5 PeO_W
  september 11, 2010 kl. 6:48 e m

  Soosefitta kallar du dig Offe P, tyder inte det på ett väldigt komplicerat förhållande till socialdemokratin när du både vill stå till tjänst och skriver otrevligheter om oss ?

 6. 6 KIm Fredriksson SD
  september 11, 2010 kl. 7:15 e m

  Svar till PeO angående 10 000 kr. Hur mycket får de då om våra uppgifter inte stämmer?
  Svar till Elina. Vem har sagt att vi skulle ha klappat nazisterna på axeln?

 7. september 11, 2010 kl. 7:16 e m

  Elina.
  Några klappar på axeln från SD fick de knappast, snarare var vi lika upprörda som alla andra över det budskap de spred. Vilket också Peo borde ha uppmärksammat om han hade haft viljan att göra annat än sprida lögner om oss. Jag pratade personligen med polisen på plats och frågade om det inte gick att göra något, men fick veta att så länge de skötte sig så hade de rätt att fortsätta. Det finns dessutom ganska gott om valarbetare som var på plats som vet exakt vad jag och mina partikamrater ansåg om att nazistiska budskap spreds på torget. Till exempel de socialdemokrater som stod framför mig och Kim i folkskaran strax efter att det hela startat. De hörde klart och tydligt våra protester. Frågan är om de har lust att upplysa Peo om det?

  Det finns andra sätt att visa sitt missnöje på än genom att skramla med nycklar, även om det har undgått Peo. Förmodligen har han en för inskränkt syn på det allra mesta, för att kunna föreställa sig andra sätt…

 8. 8 PeO_W
  september 11, 2010 kl. 7:25 e m

  Hej Kim.

  Jag tror det är kutym att den som kommer med en uppgift visar var den kommer ifrån. Jag vet vad de får men är mer intresserad av hur mycket kunskap du har om det.

  Å andra sidan kan du ju fråga Sarita Hotti innan du är med på budskap du inget vet om.

 9. 9 PeO_W
  september 11, 2010 kl. 7:26 e m

  Hej Therese, tänka sig att du inte lärt dig mer om mig än du gjort trots att du prenumererar på min blogg.

  Jag har till exempel lärt mig att det knappast är npgon idé att gå i debatt med sådana som inte bryr sig om fakta utan plockar siffror ur luften, som de 10000 kronorna. 10000 kronor förstår varje bildad människa att det är en alldeles för jämn och fin summa för att vara ett myndighetsbidrag.

 10. september 11, 2010 kl. 7:35 e m

  Klart att jag prenumererar. Hur ska jag annars kunna hålla koll på de lögner och avsiktliga missuppfattningar som du sprider i bloggen?

 11. 11 Ann-Sofie Wågström
  september 11, 2010 kl. 7:37 e m

  Svar angående anhöriginvandrare.
  Den 15 april 2010 ändrades reglerna om försörjningskrav för anhöriginvandrare. Det krävs nu att den som vill att en anhörig ska kunna flytta till Sverige ska kunna visa att de kan försörja denna person.

 12. 12 PeO_W
  september 11, 2010 kl. 7:41 e m

  Det måste vara väldigt lite lögner och missuppfattningar, inte ens intertn på fejjan nämner ni något sånt. Å andra sidan är det ju rätt svårt att komma dragande med anklagelser mot mig med tanke på att ni lägger det i människors brevlådor.

 13. september 11, 2010 kl. 8:09 e m

  Vad är det jag inte nämner på facebook? Att jag blir förbannad över dina lögner? Att jag ogillar att höra nazistiska budskap på Fristadstorget? Du kan ju be vem det nu är som tipsar dig om vad som står i min logg, att kolla upp det åt dig…

  Håll dig för övrigt till saken Peo. Du anklagar oss för att sympatisera med nazister. Hittar du något stöd för den anklagelsen i sånt som vi stoppar i folks brevlådor? Står det något i våra flygblad, som är i stil med de vidrigheter nazisterna på torget skrek om idag? Knappast!

  Nu ska jag ta lördagskväll.
  På återseende, antar jag.

 14. 14 PeO_W
  september 11, 2010 kl. 8:16 e m

  Hej igen Therese.

  Du blandar ihop saker. Det ni stoppar i brevlådorna är bara ett av era vanliga slarv med fakta när ni talar om de 10 000 kronorna. Beträffande likheten med nazisterna så handlar det om er skräck för andra kulturer och inbillade omsorg om en ”svensk” kultur.

  På fejjan skriver ni att jag sprider skit om er men inte at jag har fel i det jag skriver, helt logiskt eftersom det ni går ut med till väljarna är skit.

  Din logg ? På Facebook är inget mitt eller ditt….. vänner är vänner på många håll.

 15. 15 KIm Fredriksson SD
  september 11, 2010 kl. 8:20 e m

  Svar till PeO_W
  Om du hade läst flygbladet vi delar ut så står det var vi fått uppgifterna ifrån. I min värld så är det den som påstår att någon ljuger som ska bevisa att personen ifråga ljuger. Du skriver sedan att du vet vad de får men inte vill berätta det samtidigt som du uppmanar mig att prata med Sarita Hotti för att få informationen. Varför ska jag fråga henne om du redan vet? Kan det ha att göra med att du inte har en aning sj?
  Mvh
  Kim F (SD)

 16. 16 PeO_W
  september 11, 2010 kl. 8:31 e m

  Hej Kim.

  Mest beror det på att Sarita vil veta hur det går till, för i så fall skall vi se till att de får lika mycket pengar här. Rätt skall ju vara rätt för alla, eller hur. Precis som ni får pengar för två mandat fast ni bara besätter ett…..

 17. 17 anders
  september 11, 2010 kl. 9:48 e m

  Din sjuka jävla idiot!

 18. 18 anders
  september 11, 2010 kl. 9:50 e m

  Gullet ditt skitparti får aldrig mer makten och sd tar plats iu riksdagen! LOSER!

 19. 19 Elina
  september 11, 2010 kl. 9:57 e m

  Therese!
  Hänvisar till EXPO angående nazistiska strömningar i SD. Det borde väl räcka…

 20. 20 PeO_W
  september 11, 2010 kl. 10:08 e m

  Gullet ? Du är söt du, men jobba lite på korrelationen mellan ordval och innehåll så blir det nog bättre.

 21. september 11, 2010 kl. 10:59 e m

  Jag fascineras av hur Kim och Therese leker nätdebattör men har lämnat stolarna tomma i alla debatter de varit inbjudna till.

  Måste dessutom kännas bra att den enda anledningen till att man får röster är andras rädsla och främlingsfientlighet, inte ens egna kompetens.

 22. 22 Magnus
  september 12, 2010 kl. 3:02 f m

  Jag är inte bara facinerad av att Kim och Therese försöker rentvå SD utan också massa snorungar som inte vågar stå för dom skrivit. Jag var en av dom som aktivt tog avstånd från nazisterna på torget,jag tänker inte blunda och therese försök inte med era patetiska försök säga att ni är emot dom. SMR sa en sak till mig, dom sa att dom gillar inte SD dom är populärnazister lite komiskt är att jag är beredd att hålla med den killen i SMR som sa detta. SD deltog INTE i denna motdenostration vad dom än säger jag var där och såg vad som hände. Ja jag såg er prata med polisen men det gjorde SMR också så nu kan ni inte ljuga om det också. Ingen av de människorna som stog emot nazisterna hade fråga polisen om lov!!! Så sluta med era populär röstraggningar! SD är nazister och jag står för det ni kommer ALLTID förbli NAZISTER!!!

  Och ni andra som kastar skit på denna blogg stå för era ord!

  Magnus Nyman Stolt Facklig Sosse!

 23. 23 Jan A Eskilstuna
  september 12, 2010 kl. 8:59 f m

  Det gäller för våra ”Salongs-nassar” att läsa på bättre. En 65-årig anhöriginvandrad utan här intjänade pensionspoäng, kan inte någonsin få mer än garantipension, och det är inga 10.000;- Jag ber till Gud att inte mitt barnbarn får Therese till lärare. Hon har dessutom den märkliga egenskapen att ta emot gratis käk av Albert som är invandrare.Konstigt att ens besöka en lokal som ägs av sådana som Sd vill kasta ut ? Sverigedemokraterna är inte mer demokrater än Nationalsocialisterna var socialister!!

 24. 24 Eva
  september 12, 2010 kl. 12:48 e m

  Det trista med SD är att de ställer svaga grupper mot varandra, pensionärer mot invandrare. Och inte har en aning om från vilka förhållanden de som flyr till Sverige kommit från. De ringer igrationsverket och tar fram lite statistik som passar dem. Men har inte förstått verkligheten för de flyktingar som kommer hit. Det känner jag till, jag arbetar med dem.
  SD – varför inte ställa pensionärer mot höginkomstagare? Eller titta på vart skattepengar nu flyttas? Tex försvann 2 miljarder förra året av skattepengar som blev ren vinst till de privata nya aktörerna inom skol-och vårdmarnknaden. Eller titta på RUT – 2008 fick de som tjänar över 600 000 tillbaks 150 miljarder av detta.De var ca 200 000 personer. De 2,6 miljoner som har inkomst under 160 000 kr fick tillbaks 44 miljoner av dessa skattepengar. Nej SD ni är helt fel ute. Hoppas ni förstår detta själva.

 25. 25 KIm Fredriksson SD
  september 12, 2010 kl. 4:28 e m

  Jag förstår mig inte på er sossar. Inser ni inte att ju mer skitsnack ni sprider om oss Sverigedemokrater ju mer stöd får vi? Exempelvis er partiledare Mona Sahlin bidrar med fler röster till oss och moderaterna än vad hon bidrar med till Socialdemokraterna.

  Vill även passa på och rikta ett tack till henne då hon fick Dansk folkepartis ledare Pia Kjärsgaard att komma och hjälpa SD in i riksdagen.
  http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5590931

  Så ert starka arbete mot oss har varit ovärderligt för oss 🙂 Tack ska ni ha för att ni hjälper oss in i riksdagen 🙂

 26. 26 PeO_W
  september 12, 2010 kl. 5:02 e m

  Så bra att du inser att ni aldrig klarar det själva.

 27. 27 Ann-Sofie Wågström
  september 12, 2010 kl. 5:16 e m

  Kim, vad exakt är det för skit som vi sossar sprider om SD? Visst det kan vara jobbigt att bli på komna med att ljuga men det får man räkna med om man inte håller sig till sanningen.

  Ta de 10 000 skattefritt i månaden som ni påstår att äldre anhöriginvandrare får, det är ren lögn. Det är ju hur lätt som helst att ta reda på.

  Men kom gärna med konkreta saker som vi sprider om er, jag ber gärna om ursäkt om jag hittat på något om er som inte stämmer.

  Upp till bevis!

  Ann-Sofie

 28. 28 KIm Fredriksson SD
  september 12, 2010 kl. 6:39 e m

  Att vi skulle vara några nazister
  Att vi är rädda människor
  Att vi vill kasta ut alla invandrare
  Att vi klappade nazisterna från igår på axeln
  Att vi är ett högerextremt parti trots att vi har liknade politik som er i vissa frågor.
  Att vi är ett arbetarfientligt parti
  Att vi är ett löntagarfientligt parti
  Att vi är ett fackfientligt parti som vill avverka hela facket.

  Ja listan på skitsnack från er kan göras lång Ann-Sofie.
  Frågan är bara, när ska ni inse att folk inte längre köper ert snack om att vi skulle vara rasister?
  Ni tappar bara trovärdighet när ni står på stan och säger så.

 29. 29 Ann-Sofie Wågström
  september 12, 2010 kl. 10:41 e m

  Hej Kim!
  Jag tar inte ansvar för vad folk skriver om er på nätet, men en sak har jag skrivit och det är att ni är rädda och det står jag för. Ni sprider er rädsla för muslimer, kolla bara in er egen kampanjfilm.

  Ni skrämmer folk med att vårt fina land kommer att övertas av muslimer, vi får inte fira midsommar och så vidare. Kan du bevisa motsatsen så gör det.

  Upp till bevis!

  Ann-Sofie

 30. 30 Ann-Sofie Wågström
  september 12, 2010 kl. 10:44 e m

  Kim kan ju förklara detta så jag förstår: http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article5978707.ab

  På trettiotalet var det en annan folkgrupp som var ett hot mot västerlandet, vad är skillnaden mot idag?

  /Ann-Sofie

 31. 31 KIm Fredriksson SD
  september 12, 2010 kl. 11:09 e m

  Nu råkar det inte vara några vanliga personer som skrivit eller sagt vissa saker som jag nämnde utan det är er partiledare Mona Sahlin.

 32. 32 Ann-Sofie Wågström
  september 12, 2010 kl. 11:21 e m

  Kan du var mer precis om vad Mona Sahlin sagt och som är osant om er politik så ska jag försöka bemöta det.

  /Ann-Sofie

 33. 33 Ann-Sofie Wågström
  september 12, 2010 kl. 11:33 e m

  Detta, ”En ökning av antalet undantag från turordningsreglerna” Kim, är ett direkt slag mot fackföreningsrörelsen.

  Vad tror ni att arbetsmarknaden vinner på att kasta ut äldre arbetare?

  Vårt förslag att helt ta bort arbetsgivaravgiften för en ung arbetslös ger betydligt mer och inte på andras bekostnad.

  /Ann-Sofie

 34. 34 Ann-Sofie Wågström
  september 12, 2010 kl. 11:39 e m

  ”Instegsjobben innebär att staten diskriminerar arbetslösa svenskar genom att subventionera lönekostnaden för nyanlända invandrare med 75%. Sverigedemokraterna vill avveckla instegsjobben tillsammans med all annan kvotering och diskriminering på arbetsmarknaden.”

  Kim hur ska ni lyckas mer er dröm om assimilering om ni inte ens vill ge de nya svenskarna en möjlighet att komma in på arbetsmarknaden?

  För även du måste inse/veta att om någon heter Muhammed eller Ali så kommer de knappt ens på tal för en jobbintervju oavsett betyg, det är sorgligt men tyvärr sant många gånger.

  Kommer ni att kräva att de assimilerade invandrarna byter namn eller hur har ni tänkt er lösningen på detta problem?

  /Ann-Sofie

 35. 35 Ann-Sofie Wågström
  september 12, 2010 kl. 11:43 e m

  Kim jag ser också i ert program att ni vill återinföra värnplikten och upprusta försvaret, jag ser dock ingen siffra på vad detta kommer att kosta skattebetalarna, vet du något om detta?

  Det gläder mig dock att ni vill avveckla Afghanistan-insatsen, alltid något.

  /Ann-Sofie

 36. 36 Ann-Sofie Wågström
  september 12, 2010 kl. 11:54 e m

  SD vill ha kärnkraft och talar samtidigt om att ta miljöhänsyn. Ok vi tar en sak i taget, uranbrytning, i vilken kommun tycker ni att det ska göras?

  Var vill ni att avfallet ska förvaras i 100 000 år?

  Och exakt hur vill ni SDare utveckla och förnya kärnkraften?

  Ann-Sofie

 37. 37 Ann-Sofie Wågström
  september 13, 2010 kl. 12:00 f m

  Kim ert program är ju verkligen intressant, nu har jag kommit till läkarutbildningen. Ni säger er vilja skapa fler platser inom läkarutbildningen, OK låter bra men hur kommer det att gå till?

  Saken är den att läkarförbundet är med och bestämmer hur många läkarutbildningsplatser landet ska ha och de är inte så sugna på att utöka dessa, men ni kanske har en lösningen som inget annat parti kommit på.

  Möjligheten att importera läkare kan väl knappast vara aktuellt för er, eller?

  /Ann-Sofie

 38. 38 Ann-Sofie Wågström
  september 13, 2010 kl. 12:05 f m

  Nu är det dags att sova ska ju upp och jobba halv sex men en sista grej måste jag fråga SD-Kim, så här skriver ni: ”I dagens Sverige bidrar vi till att berika utländska företag som utsätter djur för onödigt lidande.”

  Jag undrar då om det är OK om svenska företag utsätter djur för onödigt lidande?

  /Ann-Sofie


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 437 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
september 2010
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: