04
Aug
10

Inkompetensen skiner igenom.

Att vissa politiker hellre vill göra saker än att fundera över resultaten av det de gör blir alltmer uppenbart. Häromdagen släppte moderaterna ett utspel om försvaret som var knökfull med faktafel. Idag vill Major Björklund införa något som redan finns för att åtgärda ett problem som inte finns…

Värst av allt är dock de dystra resultat som redovisas när det gäller de människor som slängdes ut i limbo så fort vår nuvarande regering bara kunde. Ingen kan säga att regeringen inte blev varnad, ingen kan säga att regeringen hade något som helst stöd från sakkunskap utan det var ren och skär ideologi. En ideologi som säger att vissa förtjänar inte bättre, i alla fall inte om man skall kunna sänka skatter åt de som förtjänar.

”De nya skärpta riktlinjerna för sjukskrivningar ska bidra till att betala regeringens skattesänkningar.”

– Socialförsäkringsminister Cristina Husmark Pehrsson (m) i Svenska Dagbladet

Resultatet vet vi hur det blev, men det nya kalla Sverige blundar Gunnar Axén och den borgerliga alliansregeringen för. Och det gör mig ont. Det gör mig rädd för hur Sverige skulle utvecklas och hur människor skulle drabbas om vi inte får ett regeringsskifte i höst, där en ny förutsägbar, rättvis och modern sjukförsäkring får träda i kraft.

Fler som bloggar: Annika Högberg | Peter Andersson Marika Lindgren-Åsbrink | Röda Berget . Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , . Fler bloggar på Netroots portal.



Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 880 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
augusti 2010
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper