29
Jun
10

Lilla SD-skolan.

Monument över en Rambolösning

Samma dag som vår lokala SD-företrädare tar till sina, antar jag, förebilder för att visa hur han ser på politik så avslutar Magnus Betnér sin granskning av Sverigedemokraterna.  Betnér är viktig för det finns så många av de som kan tänka sig rösta på SD som aldrig någonsin tar tillfället att skaffa sig information via vanliga vägar, Betnér kanske kan nå fram. Det finns i alla fall en del SD potentater som läst Betnérs lilla civilisationsprojekt om jag får döma av kommentarerna, motelden är den vanliga.

Tyvärr får vi nog upplysa Adam om att han inte är Rambo men mycket väl kan bli en William Casey som utför ett illdåd i ett orättfärdigt krig mot medmänniskor.

Betnérs civilisationsprojekt   Del 1, del 2, del 3, del 4 samt del 5.

Till hyllning av ett Sverige som Adam vill förstöra.


25 Svar to “Lilla SD-skolan.”


 1. juni 30, 2010 kl. 8:23 f m

  Den starkt vänstervridne pajasen Betnérs fördomsfulla och hatiska monologer mot SD (igår var det mot Israel och judar, men han kommer ALDRIG våga driva med muslimer och islam!) är inget för den som vill skaffa sig en inblick inför valet.

  Information om Sverigedemokraterna och vad partiet står för, finns på partiets hemsida:
  http://www.sverigedemokraterna.se

 2. 2 PeO_W
  juni 30, 2010 kl. 10:19 f m

  För informtion om Sverigedemokraterna finns ett par bra böcker.

  http://www.premissforlag.se/index.php?sid=3&pid=35&showtitle=438

  http://www.premissforlag.se/index.php?sid=3&pid=35&showtitle=439

  Och en liten snutt med Betnér i mosken;

  Beträffande Betnér och hans åsikter så tror jag han ser sig som liberal och till skillnad mot normala sd-anhängare vet han faktamässigt vad han talar om och till skillnad mot Åkesson et consortes ljuger han inte människor rakt upp i ansiktet om vare sig siffror eller andra människors liv och leverne.

  http://www.sverigedemokraterna.de/ ger en klarare bild av Sverigedemokraterna än de kan och vill ge själva.

  Eller för att citera Adam i Eskistuna kommunfullmäktige; ”Jag tycker vi skall sluta upp med det här att alla människor är lika mycket värda, så är det givetvis inte”. Då är frågan vem som bestämmer vem som ärmindra värd, skall det vara jag eller Adam, Patrik Ohls eller Betnér ? Skall vi återuppliva inkvisitionen och rasbioogiska institutet kanske?

 3. juni 30, 2010 kl. 2:26 e m

  Det är väldigt lustigt att människor som INTE är Sverigedemokrater alltid vet bättre än Sverigedemokraterna själva när det gäller vilka åsikter och värderingar som finns inom partiet. På vilket sätt ska böcker om SD kunna ge en mer sanningsenlig bild av partiet än vad partiets partiprogram och dess egna representanter kan? Under mina år som studerande har jag fått lära mig att ska man ta reda på något så ska man gå rätt på källan, och undvika andrahandskällor. Gäller inte detta för SD?

  När det gäller det Adam sade så vet alla vi som var i kommunfullmäktige den kvällen att det du citerar är fullständigt lösryckt ur sitt sammanhang. Det Adam hävdade var att alla människor inte alltid kan ses som en tillgång. Han exemplifierade med fäder som för att försvara familjens heder slänger ut sina döttrar från balkonger, och undrade om en sådan människor kan ses som en tillgång. Människors lika värde ska i ett demokratiskt land garanteras genom att alla ska ha samma rättigheter och skyldigheter, och detta gäller självfallet även för en person som gör något dylikt mot sitt barn. Men om han ska ses som en tillgång får väl var och en bilda sin egen uppfattning om.

  Du skriver om rasbiologiska institutet, och det borde ju du som Socialdemokrat ha god kunskap om med tanke på att ditt parti som månar så mycket om alla människors lika värde var med om att skapa detta vedervärdiga institut till att börja med. Något sådant skulle aldrig få inträffa i Sverigedemokraternas Sverige, men fick det tydligen i Socialdemokraternas. Behöver jag säga mer?

  Therese Borg

 4. juni 30, 2010 kl. 5:47 e m

  Ja ni sossar drev ju för inte så många decennier på starkt för att upprätthålla och stärka den rasbiologiska forskningen. Idéerna lever inom S än, hör jag.

  Idag gnälls det förresten i media om att någon spridit kedjebrev som ”förtalar” Mona Sahlin. Jag fick det själv för några dagar sedan, och tyckte det var riktigt fyndigt faktiskt… iaf för att vara skrivet av en moderat (som nu ska vara fallet). Dessutom var ju allt som stod där sant. Sahlin är och har alltid varit korrupt. Normalt skickar jag inte vidare kedjebrev men här gjorde jag givetvis ett undantag.

  Du som anser att varumärkesintrång och förtal av andra partier är ok (ditt jubel gällande .de-sajten som är ett försök att missleda bort från den verkliga SD-sajten http://www.sverigedemokraterna.se), vad anser du om Sahlin-kedjebrevet?

  Ps. Vad är det för kul med en komiker som lismar för islam?

 5. 5 PeO_W
  juni 30, 2010 kl. 7:06 e m

  Eftersom jag har semster och inte vill slösa alltför mycket tid på sånt som egentligen är rättmeningslöst så nöjer jag mig med ett svar till er bägge. Argument har på fundamentalister, oavsett kulturell bakgrund, samma effekt som vatten på en gås. Även om er fundamentalism snarast är populistisk.

  Konstigt att Sverigedemokrater som konfronteras med sina egna citat och skrifter alltid blir missförstådda…. Om du trodde på vad du lärde dig i om källor så borde du även lärt dig om källkritik, beträffande sd och partiprogram så är jag knappast ensam om att se det som ert välordnade skyltfönster. Det är inte speciellt ovanligt att källkritisk forskning ger mer sanningar än bokstavstrogen tolkning. Ni kanske skulle prova det själva när ni läser Koranen med tanke på hur mycket bergfasta åsikter ni har om Islam och muslimer, källkritisk läsning kan vara upplysande.

  Rasbiologiska institutet ja, ni brukar ju förställa er som anhängare av ett svunnet folkhem och påstå er ha det som ideal så det vore ju logiskt att ni återstartar dess gamla institutioner för det ärväl inte så att ni bara plockar det som verkar gosigt från oss? Ni vill ju ta ”ansvar”….. Fast det är ju det ni och ert partiprogram försöker vara, en illusion om att vi skall resa till en svensk SF-journal och leva världen i svartvitt med Sickkan Carlsson hemma i köket och barnen som leker Kalle Blomqvist på innergården.

  Varumärkesintrång, det var fyndigt av dig för det är ju vad sd är. Den senaste marknads anpassningen av en produkt med arvegods som andra partier lämnat på soptippen.

  Beträffande Islam så var det inte jag som förde in frågan, konstaterade bara att Betnér skojat i en moské vilket någon påstått att han inte skulle våga.

  Jag konstaterar fortsatt att Betnér själv har bättre koll på siffror och fakta än sd har i hela sin partiledning, det säger nog en hel del om förmågan att snickra ihop ett trovärdigt partiprogram. I själva verket är ni ju ett enfrågeparti, alla frågor hamnar i samma rot och vi har redan haft ett sånt parti i riksdagen och det gick ju jättebra för dem.

  Jag oroar mig inte en sekund för att få in er i riksdagen, det tar i så fall en eller två mandatperioder innan ni är avklädda in på skinnet och alla ser att även denna själutnämnde sanningens kejsare är naken.

  Vi syns därute, i verkligheten…

 6. juni 30, 2010 kl. 7:46 e m

  Dina svar är inga svar, de är bara sarkasmer grundade på dina åsikter och vanföreställningar istället för på fakta. Inte ett enda sakligt eller hållbart argument framför du. Därför tackar jag för mig och avviker för att istället ägna mig åt viktigare saker. Politik exempelvis, om du nu vet vad det är.

  På återseende, där ute i verkligheten…

 7. 7 PeO_W
  juni 30, 2010 kl. 7:57 e m

  Sanningen är otäck ibland….

 8. juni 30, 2010 kl. 9:35 e m

  Ja det var ju ett stycke föraktfullt sossedravel, som brukar komma från ditt partis företrädare när ni saknar argument. Rasbiologiska institutet är ditt partis arv, inte mitt. Inte mycket du kan prata bort alltså. Skäms du inte?

 9. 9 PeO_W
  juni 30, 2010 kl. 9:56 e m

  Inte det minsta, vi har gått vidare i vår utveckling och gjort om det till en modern forskningsinstitution i genetik. SD drömmer sig tillbaka till den tiden, institutet försvann vid inträdet till 60-talet vilket torde vara då världen blev för global och multietniskför dig… Det är skillnad på att ha gjort korkade saker,för det har vi gjort, för att man inte visste bättre. Du och dina vänner blundar och lyssnar inte alls till vetenskap och forskning utan avvisar allt som inte passar med att det är ”politiskt korrekt”. Det kan du mycket väl göra som person men som vi sett i Eskilstunas kommunfullmäktige och kommunstyrelse räcker inte det till för att ha några åsikter alls i protokollen utom i samma frågor som vi lämnade bakom oss någon gång på 1960-talet. Jag är lite osäker på exakt när för jag är född först 64.

  Gnäll på du, ingen annan än du kommer att må dåligt av det och med tanke på vad du önskar åt vissa av dina medmänniskor så är det fine for me. Sd anser inte att alla skall behandlas lika, jag anser att alla skall behandlas lika och svårare än så är det inte.

 10. juli 1, 2010 kl. 2:26 e m

  Ja väljoljad i käften är du, något annat kan man inte säga. Men kanske har det viss betydelse vad som kommer ut också.

  Stickprovskommentarer:

  ”som vi sett i Eskilstunas kommunfullmäktige och kommunstyrelse”

  Rätta mig om jag har fel, men inte sitter väl SD i kommunstyrelsen i Eskilstuna än? Det har du tagit ut i förskott.

  Jag mår alldeles utmärkt, även när jag besöker din patetiska blogg. Lögnare som du ska aldrig någonsin få stå oemotsagda. Det sporrar mig något enormt att bemöta dig.

  ”vad du önskar åt vissa av dina medmänniskor”

  Jaha och vad önskar jag åt mina medmänniskor? Känner du mig?

  ”Sd anser inte att alla skall behandlas lika”

  Jo, i allra högsta grad.

 11. 11 PeO_W
  juli 1, 2010 kl. 3:19 e m

  Adam har både närvaro och yttranderätt i kommunstyrelsen, där är han ibland men yttrar sig inte ens i ”egna” frågor. Kan ha att göra med att det inte sänds ut i etern kanske? Mediahora någon ?

  Jag vet vad ditt parti står för, assimilering eller försvinn. Det gäller dina medmänniskor. Fast du räknar nog bara vissa som medmänniskor förståss….

  Nej SD vill att alla skall behandlas enligt samma mall, det är inte att behandla alla lika. Likriktning skulle jag kalla det.

  Lögnare ? Nehej du, jag är inte i närheten av dig och dina partikamraters bristande intresse för fakta.

 12. juli 1, 2010 kl. 3:36 e m

  Så länge SD står för assimilering så förstår jag inte varför de envisas med att förneka att de är rasister. Jag skulle ha större respekt för dem ifall de helt enkelt stod för vad de vill göra. Jag har ju tyvärr inte särskilt mycket respekt för dem idag, de ligger väl någonstans mellan en kackerlacka och det där vita klägget man får i mungipan när man är väldigt törstig när det gäller den respekt jag har för dem.

 13. 13 PeO_W
  juli 1, 2010 kl. 3:47 e m

  Fast i demokratins namn får vi inte sjunka till deras nivå.

  Fast jag förstår massornas förtvivlan när någon som underkänner fakta begär att bli tagen på allvar.

 14. juli 1, 2010 kl. 8:39 e m

  Jadå, jag tar mer än gärna diskussionen med dem också men det har hittills alltid blivit så att de inte godkänner någon källa förutom sina egna, som för det mesta är någon SD-blogg.

 15. 15 PeO_W
  juli 1, 2010 kl. 9:01 e m

  Ja de har en underlig syn på källkritik. Säga vad man vill om ekonomer men deras analys av SDs budget var, skall vi säga… intressant.

 16. juli 1, 2010 kl. 9:14 e m

  PeO_W,

  Det var ett förnämligt och demokratiskt system Eskilstuna har. Närvarorätt (för icke-ledamöter) i KS har jag hört talas om, men faktiskt aldrig yttranderätt. Tack för upplysningen! Adam avgör förstås själv när han ska yttra sig och inte. Väljer han tillfällen på ett sätt som stör dig, så väljer han förmodligen inte helt fel tillfällen.

  ”Jag vet vad ditt parti står för, assimilering eller försvinn.”

  Ni sossar tycker det är fult att ställa krav. Men det är vad assimilering handlar om – att ställa rimliga krav. Massor av invandrare är redan assimilerade i Sverige – jobbar, sköter sig, är en del av landet, kulturen och systemet. De bevisar att assimilering fungerar, och är det bästa alternativet. Det som i andra länder kallas för integrering är i stort sett samma sak som SD kallar för assimilering. Få, om några, länder har så extremt låga krav på invandrare som Sverige. Här vågar politiker (utom SD) inte ta i sådana frågor, och när de inte ens vågar diskutera problemen så kommer segretation, bidragsberoende, arbetslöshet och utanförskap som ett brev på posten.

  Vad är det för fel med att uppmuntra frivillig återvandring för dem som inte passar i Sverige och inte trivs här? Det är förstås en utopi och ren fantasi att det skulle gälla 100% av alla som invandrar hit. Det är nog bara i den lilla skyddade verkstan sossarna förvandlat Sverige till, som det ens är kontroversiellt att diskutera frågan.

  Kawa belyser på ett bra sätt människosynen hos massinvandringsförespråkare.

 17. juli 1, 2010 kl. 9:19 e m

  Ang. SD’s skuggbudget så finns iaf en statsvetare som har en självständig uppfattning:

 18. 18 PeO_W
  juli 1, 2010 kl. 9:31 e m

  ”inte passar här”

  Just det, där har vi det igen. Vi talar visst om integrationsfrågor, dock inte från talarstolen genom att brännmärka vissa grupper. Vi ägnar oss åt att diskutera lösningar istället för att utgå från vad någon är snarare än vem någon är. Adams beskrivningar av Eskilstuna har inget med verkligheten att göra, den är en rädd människas förvrängda fantasier. Det är dock ingen idé att säga åt honomför han har ju lärt sig att allt som talar emot er i faktaväg bara är politiskt tillrättalagda siffror. Påminner lite om att tala med ”sanningsrörelsen” kring 9-11 och tvillingtornen.

  SD är nog en av de få som anser att ju färre saker som talar för en sak desto sannare blir den. Sen må det vara statsvetare eller undersökningar.

 19. juli 1, 2010 kl. 9:45 e m

  Ojdå, där kom den öppna rasismen.

  ”Vad är det för fel med att uppmuntra frivillig återvandring för dem som inte passar i Sverige och inte trivs här? ”

  Du kanske inte tycker att jag passar här?

 20. juli 1, 2010 kl. 9:58 e m

  Ja du ser, jag hade rätt. Det går inte ens att komma nära problemen förrän hetsiga överord och moralkakor viner genom luften. För att kunna diskutera lösningar så måste man förstå problemet, och det gör ni sossar inte. Ibland tror jag att även ni begriper egentligen, men vägrar erkänna eftersom det är Ni som skapat problemen med er politik.

  Ska du kasta skit på Adam Marttinen så är det ärligare om du gör det i en diskussion med honom.

  Sannerstedt hade en icke politiskt korrekt uppfattning. Alltså har han fel. Ungefär så du menar du, förstår jag. Du hade trivts bra i det gamla DDR, som ju var en mönsterstat för många av er socialister. Där fanns inte en enda statsvetare som avvek, utan alla hade exakt samma uppfattning (eller så fick de sparken eller finkades).

  Godnatt.

 21. 21 PeO_W
  juli 1, 2010 kl. 10:12 e m

  Vilket skulle bevisas…..

 22. 22 csaar
  juli 1, 2010 kl. 11:45 e m

  SD… de är på hugget men tänderna är lite slöa. 🙂

 23. juli 2, 2010 kl. 11:12 f m

  Du ser, bara för att jag är en rasist som säger rasistiska saker så bortser ni helt från de andra sakerna jag påstår som jag inte har någon grund eller källa till. Men om jag skriker om kommunister, politisk korrekthet och sossar tillräckligt mycket så kanske någon tror att jag är banbrytande med min rasism.

 24. 24 csaar
  juli 2, 2010 kl. 10:09 e m

  Jag är förvisso lite känslig när det gäller begrepp: Rasism – tron att människor går att dela in i raser (vilket inte är möjligt rent biologiskt, det är större skillnader inom genpolerna än mellan dem) och att någon av dessa ”raser” är bättre/sämre än andra.

  Kalla svagsintheten en del gör uttryck för vid dess rätta namn – främlingsfientlighet eller xenofobi. SD har blivit mycket nogare med att hålla sig borta från de rent rasistiska uttrycken i den offentliga sfären, vilket måste vara en lättnad för de inom partiet som inte är rasister.

  Något jag börjar reta mig på rejält är taktiken att få folk att tro att då man uttrycker något som inte är PK så måste de vara sant. Det påminner mycket om tron att den som sätter sig emot vetenskapliga rön alltid har rätt, vilket är fel i 99% av fallen. Förmodligen gäller den procentsatsen även för de som uttrycker sig i icke politiskt korrekta termer.

 25. 25 PeO_W
  juli 2, 2010 kl. 10:12 e m

  Funderar på att tipsa skeptikerpodden.se om likheterna mellan konspirationsteoretiker och de som hävdar sig vara ”icke pk”.

  Rasister, xenofober men egentligen är det ju skräck för färg. Vita främlingar brukar inte vara problemet men ju finare solbränna man får desto farligare…. tror man sen på Buddha eller något annat okristet så ringer larmklockorna hos partiet.


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 644 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
juni 2010
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: