09
Apr
10

Skvallerbytta bing bong….

….går i alla gårdar.

KD i Södermanland är upprörda över att NTF inte vill bli indragna i politiskt trams och käbbel, så de ringer och skvallrar hos chefen för NTF centralt.

Moget flickor, moget…. vill ni inte få mothugg när ni insinuerar att andra gör något de inte gjort bör ni nog hålla tyst. Här skulle jag kunna skriva något elakt men eftersom jag inte är som vissa andra så nöjer med detta. Jag inser ju att känner man sig liten så vill man gärna skrika så att man märks.

Det otäcka inlägget som medförde en ilsken propå från KD. Jag anar dock att även ett annat partis företrädare är inblandad, stilen känns igen.

Jag antar att vare sig man är i opposition eller majoritet ¬faktiskt vill minska kostnaderna inom vården eller? Eller är detta bara en politisk kamp som börjar visa sig inför valet allt som majoriteten vill är för oppositionen ett felaktigt beslut oavsett hur bra det är. Hoppas jag har fel i det sistnämnda för arbetet med att försöka minska skadade och döda i trafiken är svårt nog utan att vi blir indragna i någon form av politisk kamp.
Lars Nordquist
Verksamhetsansvarig
NTF SörmlandOnline

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 645 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
april 2010
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: