20
Okt
09

Ian saknar kunskap och bildning.

Ny Demokratis fd partiledare: Åkesson skrev bara det vi alla tänker – Artikel av Ian Wachtmeister – Newsmill.

I vanlig ordning struntar Ian i att kolla fakta innan han uttrycker sin åsikt, det blir ju så mycket enklare då.

”2. Motsättningarna mellan kristna och muslimer har pågått i två tusen år. Vi måste därför se på dessa frågor i ett historiskt perspektiv och inte med Mona Sahlins ”derases kultur är bättre än vår larviga midsommar” sätt att tänka.

3. Alla muslimer är inte terrorister men nästan alla terrorister är muslimer. Detta är ett faktum som mullorna ska förklara. Inte vi.”

Maken till historielöshet har jag sällan sett från någon som anser sig ha koll på saker. Jag minns att Werthén konstaterade att Ian & Bert inte hörde till de smartaste i landet, Ian gör sitt bästa för att leva upp till det. Jag rekommenderar lite läsning av 1000-talets historia för Ian, påvarna var bra på att anfalla muslimska platser. Till slut hade man fostrat fram en lika oförsonlig ledarstil i kalifaten som i Rom. Det är något helt annat än att kristna och muslimer slagits. Det finns inga krigiska folk bara krigiska ledare och till dem hör uppenbarligen Ian Wachtmeister.

Mer i ämnet från svenskan.


5 Svar to “Ian saknar kunskap och bildning.”


 1. 1 jalle
  oktober 21, 2009 kl. 7:36 f m

  Jaha, så du menar att det heliga kriget inte existerar?

 2. oktober 21, 2009 kl. 7:28 e m

  De är lika stolliga bägge två, på samma ointelligenta nivå. Det finns uppenbarligen inget inträdeskrav till den adliga familjen.

 3. 4 Ser vi samma Sverige som Mona Sahlin.
  oktober 27, 2009 kl. 10:20 f m

  Ibland undrar jag om våra hjärnor fungerar olika. Jag menar då vi som ser utvecklingen i Sverige och drar paralleller med e.x Israel-Palestina. Muslimerna kastar sten mot israeler, spränger sig själva i luften bara för att döda israelaer. Vidare skyller muslimerna sina misslyckande liv på Israel dvs judarna. I sverige finns ingen ”övermakt” som förtrycker muslimerna. I Sverige kastar muslimerna stenar mot polisen, bränner skolor, startar upplopp, sprider skräck och står för mycket andra oroligheter. Klart att man ser ett samband. Så finns det den andra sidan som inte ser detta samband som samtidigt lägger skulden på oss svenskar som vill ha en förändring. Därför uttrycket säga vad alla tycker.
  Hur kan vi tänka så olika?
  Ibland önskar jag att jag var jude. I Israel skyddar landet sina egna mot muslimerna, men inte i Sverige…..

 4. 5 PeO_W
  oktober 27, 2009 kl. 4:42 e m

  g.lundqvist verkar ungefär lika begåvad som Ian och Bert och buntar ihop folk i klump. Annars är alternativet att g.lundqvist känner varenda stenkastare osv personligen och då undrar jag varför han inte gått till polisen med namnen. I annat fall kan han ju ge dem till mig om han inte törs själv ?


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 523 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
oktober 2009
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: