08
Okt
09

Fler rödgröna tar Reinfeldts parti.

Fler rödgröna tar Reinfeldts parti – DN.se.

Hmmm, önsketänkande eller ? Vad DN har konstaterat att många av oss på den goda sidan har gynnats av Arrogansens politik, vi har fått mer pengar att skämma bort oss själva med. Vad DN missat är att vi på den goda sidan inte anser att en extra utlandsresa eller platt TV för egen del är värt något när det sker på bekostnad av att samhälsapparaten bryts sönder och de som har det svårt får det ännu sämre.

Fast det är väl svårt för DN att förstå att människor kan ha annat än rent egoistiska drivkrafter, sådana som Barstol beskriver så väl här. Alla vill inte bo i Täby, alla anser inte Danderyd vara den bästa kommunen att bo i, vi är ganska många som hellre tar ansvar för vårt land än stänger ute de delar som är jobbiga genom att låta andra kommuner och människor ta ansvaret.

Här nedan glada resenärer som nyttjar skattesänkningen utan omtanke.


2 Svar to “Fler rödgröna tar Reinfeldts parti.”


 1. 1 Jack
  oktober 8, 2009 kl. 2:03 e m

  Jag betalar gärna skatt, men varför ska jag leva i ett land som har världens högsta skattetryck utan att jag egentligen (när jag väl behöver) får så mycket för pengarna?

  Min lön är inte statens lön. Har äntligen börjat kunna spara några hundralappar varje månad. Äntligen kan min familj få råd till konumtion eller till semester. Ska jag ge upp detta nu?!
  Är själaglad över att jag har mer över i plånboken, att jag inte behöver låna några hundra typ sista veckan före lön. Samt så har jag faktiskt inte på något sätt märkt av några försämringar för att skatten har sänkts. Och vi (Sverige) har trots dem senaste skattesänkningarna fortfarande världens högsta skattetryck. Borde då ha en välfärd som vida översteg alla andra länder på denna jord. Men, det har vi inte och har inte haft sedan 1970-talet.

  Om Socialdemokraterna kunde någon gång iaf sluta klanka ned och nedvärdera den andre utan fokusera på morgondagens Sverige. Och då inte i ord utan i handling. Så skulle jag iaf bli intresserad av Eran politik.

 2. 2 PeO_W
  oktober 8, 2009 kl. 7:23 e m

  Hej Jack.

  Nu et jaag ju varken vad du tjänar eller vad du har för utgifter och vad du när du väl behöer inte får hjälp med så det är ju knepigt att kommentera ditt inlägg. Det intressanta är vilken land du anser ha bättre välfärd än vi, undantaget vissa oljeländer ?

  Morgondagens Sverige, det har vi jobbat med sen 40-talet och fortsätter med det.


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 439 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
oktober 2009
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: