04
Okt
09

Borde inte Voronov gjort detta ?

Fredrik Pettersson drar ned byxorna på Eskilstuna Kurirens Politiske redaktör genom att skriva den text som Voronov borde producerat istället för att ägna sig åt personliga vendettor.

Frågan är vad vi skall ha Voronov till ? Han verkar ha gått över till skvaller och personangrepp i sin ”opinionsbildning” och det klarar nog mänskilgheten bra utan hans hjälp.


7 Svar to “Borde inte Voronov gjort detta ?”


 1. oktober 4, 2009 kl. 4:27 e m

  Byt länk på ”dra ner byxorna”. Den leder till ”Error 404 – Not Found
  Ooops, I cannot find you the page you are looking for. You may try to search my site another keyword or use the navigation on your right to browse my site.”
  Men jag antar att det var inlägget ”Ovärdigt..:” Du avsåg. Jag hittade det i sidospalten.

 2. oktober 4, 2009 kl. 4:56 e m

  Ah! Nu funkade det och det gällde således något mer ”närliggande”! Jag gillar ju Margit och har välkomnat henne på nya jobbet (tror att hon kan få lite stuns på det gänget!) men det är inte utan att det kan finnas konfliktgränser framöver. Inte kanske från vårt håll lokalt, men från hennes eget lokala parti.

 3. 4 PeO_W
  oktober 4, 2009 kl. 5:04 e m

  Ja jag kan tycka att det är lite knepigt men det är ju upp till de inblandade och jag har redan gratulerat Margit till nya jobbet och retat henne för att ha hoppat i KD tunnan, det intressanta är dock det faktum att Fredrik Pettersson faktiskt skriver den text som en politisk redaktör borde ha gjort. Å andra sidan var ju den lokala Pravdakorren upptagen av att forska i Hasse Ekströms livssituation, men men han anser väl sånt vara det viktigaste för ledarsidan. Skall bli kul att stå i valstugan i september, kommer nog att finnas mycket dumt från kurrens sida att prata med folk om.

 4. oktober 4, 2009 kl. 5:10 e m

  Ja – inte kanske uttrycket ”tunnan” föståss!

 5. oktober 4, 2009 kl. 5:58 e m

  Hej Peo.

  Jag har läst Fredrik Petterssons artikel, välformulerad och bra. Fast hans bild med Strängnäspartiets logga och KD-loggan med ett hjärta omkring är helt missvisande, SP och KD är två olika partier och jag har fått jobbet utifrån min kompetens och inget annat. Sen att jag skall eller kan komma att få en schizophrensk tillvaro framledes tycker jag är osmakligt skrivit. Annars tycker jag som du, han har gjort det jobb, som Alex Voronov inte är kapabel till då han saknar den kompetensen. Jag ser fram emot att jobba på landstinget. Om alla där är lika duktiga och skärpta som Fredrik Pettersson (S) förefaller vara kommer jag att få en givande tillvaro fram tills 31 december 2010.

  MVH Margit


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 316 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
oktober 2009
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: