31
Jul
09

Alex Voronov & Susanna Birgersson – Ledarblogg – ekuriren.se

Blev nån stött nu?

Man får inte tillrättavisa pressen Mats, det är ju per definition så att AV alltid har rätt, håller sig till fakta och vet bäst.

Lennart och jag återkommer i ämnet…. dock utan bordskicksövningar utan med för en skribent väsentligare ämnen som ärlighet, hederlighet och hur man behandlar inskickat material.

Nu skall vi åka till Pride och skall med just Pride vandra gator fram… ett gott samvete är både en god huvudkudde och en gott sällskap på promenader.

Tack för alla uppvaktningar igår, ingen nämnd och ingen glömd.


13 Svar to “Alex Voronov & Susanna Birgersson – Ledarblogg – ekuriren.se”


 1. 1 PH
  juli 31, 2009 kl. 12:12 e m

  Slute fåna dig. Mats blandade in helt ovidkommande saker på ett riktigt obehagligt sätt, precis som Margit tidigare gjort (än vöärre dessutom). Se mina kommentarer till Mats blogginlägg.

  http://matswerner.blogg.se/2009/july/ratten-till-sin-egen-kropp.html

 2. 2 PeO_W
  juli 31, 2009 kl. 1:06 e m

  Ja, och som den ”mästerliga” manipulatör som AV är valde han att kommentera ett inlägg på ledarbloggen som framställer honom själv som ett offer. Det finns inga skäl att ta notis om en skribent som skriver en sak i sin blogg och säger andra saker ansikte mot ansikt med människor.

  Vem av oss som fånar sig är upp till framtiden att utvisa, jag kommer i alla fall att redovisa fakta istället för att använda mig av ”sanningar” som AV.

 3. 3 PH
  juli 31, 2009 kl. 2:39 e m

  Man kan tycka vad man vill om hans argumentation i den här frågan, men oavsett detta är han faktiskt ett offer i det här fallet. I vart fall ett offer för en osmaklig debattteknik från Mats Werners sida, där man blandar in etniskt ursprung i debatten och försöker påvisa att motståndarnas åsikter grundar sig i detta istället för i genomtänkta resonemang. Dessutom med en läskig underton om att ”här i Sverige gör vi minsann såhär, och snart kommer du förstå det”. Opassande är bara förnamnet.

  Och ”notis om honom” är det väl uppenbart att du tagit genom inte minst ditt blogginlägg ovan, så den aspekten kan vi nog lämna därhän.

 4. 4 PeO_W
  juli 31, 2009 kl. 3:05 e m

  Offer, han… du skojar.

  Jag tar inte ”notis om honom”, jag försvarar dem han missbrukar sin ställning till att baktala.

 5. 5 Alexandra V
  juli 31, 2009 kl. 5:30 e m

  Är Lennart och du ett par ?
  Har sällan sett en man försvara en annan man så ihärdigt, hahaha.

 6. 6 PeO_W
  juli 31, 2009 kl. 6:19 e m

  Hej Alexandra.

  Är du avundsjuk ?

 7. 7 PH
  juli 31, 2009 kl. 10:50 e m

  Vadå ”försvarar dem han missbrukar sin ställning till att baktala”.
  Mats W:s argumentationsteknik i det här fallet ska väl om något fördömas, inte försvaras, oavsett om den används not någon du personligen tycker illa om. Jag trodde helt klart att dina värderingar låg åt ett annat håll än att du skulle försvara såna obehagligheter.

 8. juli 31, 2009 kl. 11:59 e m

  Hej Peo.

  Alexandra V är nog Patrick, grannen till Lena. PH vet jag inte vem det är, han bor nog i Strängnäs och gillar uppenbarligen kritisera Gud och var man. Tröttsamt.

  MVH Margit

 9. augusti 1, 2009 kl. 7:02 f m

  Nog ska väl jag klara av att lära AV hantera kniv och gaffel alltid! Jag ska leta rätt på några slöa som han får öva sig på……

 10. 10 PeO_W
  augusti 1, 2009 kl. 8:20 f m

  Alex Voronov har själv skapat det debattklimat som råder. Släpper man inte fram genmälen på faktafel, klipper och klistrar i andras inlägg, säger en sak på tu man hand och skriver annat i tidningen för att det gynnar vissa intressen så är man ouppfostrad, osocialiserad, ohederlig, oansvarig och är i behov av en lektion i anständigt uppträdande.

  Voronov vet vad han gör, vet att han måste spela offer för att komma undan med det och du PH ser spöken mitt på ljusa dagen som inte finns så tyvärr funkar Voronovs narsspel. Beträffande den senaste förhudsdebatten är det dessutom extremt rolig att se krumbukter från allehanda ”så kallade liberaler” som försvarar auktoritetens rätt mot individen. Påminner till stor del om hur Voronov försöker styra åsikter och debatten i upptagningsområdet, en handling som Voronov tycker är rätt i sak blir fel i tidningen om det är någon som inte visar honom tillbördig respekt som utför den.

  Voronov är manipulativ, egennyttig och har sålt sin själ för 30 silverpenningar. Det är helt ok men kombinera det med hybris och brist på humor och du har något lika obehagligt som en gud fader själv.

  Alla, och då menar jag verkligen alla, i politisk ställning vet att Voronov är opålitlig och gärna låtsas vara din vän för att sedan hugga dig i ryggen. Kombinera det med att han inte klarar av att skilja på nyhetsbevakning och opinionsbildning och du har skapat ännu ett monster.

  Därmot behöver han ingen kniv och gaffelkurs, han tränar ju på alla restauranger i stan i tjänsten.

 11. 11 Alexandra V
  augusti 1, 2009 kl. 9:05 f m

  Ja…hahaha

 12. 12 PH
  augusti 1, 2009 kl. 9:36 f m

  Ja Peo, där förklarade du varför du tycker illa om Voronov. Men om du läser mitt senaste inlägg så påpekar jag där att det är fullständigt irrelevant hur du känner inför honom. Dina aversioner mot honom kan inte leda till att du ställer dig bakom Mats W:s debattteknik i det här fallet, som ju i och för sig också tidigare använts av Margit. Du måste ändå har ryggrad nog (med Margits ordval) att stå upp för de värderingar du normalt utger dig ha när det gäller kränkade tillmälen om människors ursprung.

 13. 13 PeO_W
  augusti 1, 2009 kl. 7:33 e m

  Som sagt PH, du ser spöken på ljusa dagen och de finns inte ens på natten.


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Mest lästa inlägg

Old stuff

Blog Stats

 • 165 510 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
juli 2009
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: