21
Jul
09

Voronov skyr inga medel.

Alex Voronov är tillbaka från semestern och den bitterhet som vädrats sen senaste kommunvalet lyser i full prakt. Det faktum att Eskilstuna styrs av en vänstermajoritet trots Eskilstuna Kurirens ständiga ”upplysningsarbete” verkar skava hårt i den politiska redaktören.

Obehagen är nu tydligen så stora att den skugga av hederlighet som fanns kvar i skriverier om kommunledningen nu är fullständigt bortblåst. I ledarbloggen litar Voronov fullständigt på minnesförlusten hos sina läsare och skriver idag saker som är hårresande vinklat.

Fakta är, vilket Voronov nogsamt undviker att nämna, är att kommunen tidigare erbjudit ersättnings boende. Fakta är att kommunen och polisen fått lägga avsevärd tid och resurser på att utreda, mäta och avfärda ogrundade anmälningar från den boende riktat mot näringsidkare i grannskapet. Fakta är att den boende trakasserat arbetande i området, förolämpat gäster till näringsidkarna i området och krävt särbehandling av näringsidkare i området. Fakta är att tidningen ignorerat alla åsikter i ärendet utom den boendes. Faktum är att tidningens journalist köpte champagne för att fira med den boende när kommunen förlorade i rätten.

Fakta är att Voronov saknar heder när det gäller sin kritik av kommunstyret. Eller är det bara, illvilja, tror jag Voronov skulle kalla det…

En dag Voronov kommer sanningen ifatt dig, törs du se någon i ögonen då ? Lennart och jag är först i kön…..


2 Svar to “Voronov skyr inga medel.”


 1. juli 22, 2009 kl. 12:46 f m

  Hej Peo.

  Du skriver: ” Fakta är att den boende trakasserat arbetande i området, förolämpat gäster till näringsidkarna i området och krävt särbehandling av näringsidkare i området. Fakta är att tidningen ignorerat alla åsikter i ärendet utom den boendes. Faktum är att tidningens journalist köpte champagne för att fira med den boende när kommunen förlorade i rätten.”

  Just det du skriver är just vad Alex Voronov själv berättade för mig när jag åt lunch med honom i Eskilstuna. Han beklagade sig även över hur mycket hon förstörde för staden. Du har rätt, sanningen kommer i kapp alla som ljuger.

  MVH Margit


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 316 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
juli 2009
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: