21
Jul
09

Vardagslyx.

200 knyck… på väg mot Arlanda, surfar på resan och slipper fundera på trafikstockningar och parkering. Det är vardagslyx det, jag har turen att bo i Eskilstuna med nära till allt och med goda kommunikationer. Vackert boende nära Centralstatinen, fullt av fina platser inom promenadavstånd och än fler inom en timmes tågresa.

Det är vardagslyx det….

Kontrasten är stor till Ragunda kommun där jag tillbringade min första semestervecka, landets högsta kommunalskatt min 3 telefon och mitt 3 bredband hade inte täckning på mils omkrets. När vi kom upp på söndagskvällen fanns ingenting öppet utom en pizzeria, inga sena öppettider på ICA och Konsum där inte. En järnvägsstation finns det i kommunen, men där stannar inga tåg… ett ödets ironi med tanke på hur många kraftstationer som finns i kommunen, Krångede, Hammarstrand mfl. som producerar den rena kraft som skickar mig mot skitiga Arlanda.

Det finns de i Eskilstuna närhet som gnäller över att det skall byggas dubbelspår på större del av sträckningen mellan Eskilstuna och Stockholm, jag tycker att de med all sin dådkraft och framåtanda skall ta och flytta till Ragunda. I Ragunda finns det verkliga problem att ta tag i…. specielt nu med en regering där inget parti bryr sig om andra än oss som redan har det bra och gnäller över trivialiteter. Sådan bli man i Täby det kan jag förstå men pratkvarnen från Norr, vad har hon för ursäkt att sakna vidsyn ?Online

share

Bookmark and Share

Mest lästa inlägg

Old stuff

Blog Stats

  • 165 318 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
juli 2009
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: