07
Jul
09

Malis Siwe pruttar på, skiter i växthuseffekten.

Malin Siwe, för att använda ett i sammanhanget passande ord, ”skiter” som vanligt i fakta och nöjer sig med sina egna ”sanningar”.

I sin outtröttliga kamp för att svärta ner allt offentligt har nu Malin Siwe kommit till sophanteringen. Eftersom hon har svårt att hävda att kommuner inte har ansvar för att vi inte bränner soporna själva på gården så ignorerar Siwe det faktumet och koncentrerar sig på de mer flyktiga ”pruttarna” istället för den mer handfasta ”skiten”. Jag vet ju likaväl som mina begåvade läsare att huvudledaren är osignerad i Dagens Nyheter men den här texten fullkomligt, för att använda ett i sammanhanget passande ord, stinker Malin Siwe.

Att gå i polemik med halvsanningar och utelämnade fakta är som alltid hopplöst, så jag nöjer mig med lite faktaredovisning.

Till det offentligas kärnverksamheter hör att ta rätt på det som Malin Siwe och andra klämmer ur sig på toaletten. Malin Siwes utsöndringar flyter sen vidare i rören till reningsverket och kvar blir en rest. Resten producerar rötgas vare sig man tar hand om den eller inte och består till stor del av den mycket aggressiva växthusgasen Metan. Man kan göra två saker med metangasen, bränna den direkt eller ta hand om den och sälja den fast enligt Siwes uppfattning om offentligt ansvar borde vi väl släppa ut den rakt ut i atmosfären tills någon privat aktör kommer på ett sätt att tjäna pengar på den.

Det är tur att inte alla är som Malin Siwe, att prata offentlig verksamhet med henne är som att diskutera med Sverigedemokrater, det är inte vad som görs som är viktigt och inte heller att det görs utan enbart vem som gör det.

Populismens har sina tillskyndare i pressen….Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 645 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
juli 2009
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: