19
Jun
09

”Berlusconi kan få hur många kvinnor han vill gratis”

Silvio är mån om att behålla bilden av sig själv som attraktiv men precis som när det gäller rättsväsendet så är han inte fullt så självsäker som han vill framstå.

Trots att han enligt egen utsago är oskyldig till allt han åtalas för har han genomdrivit en immunitetslag, better safe than sorry kanske ?

Enligt Silvios advokat; ”Berlusconi kan få hur många kvinnor han vill gratis” Trots det har han köpt dem för 2000 euro natten för att förgylla sina fester…. Antagligen är 18-åringen bara bra för självförtroendet i sängen, i vuxna människors umgänge vill han visa att han faktiskt har något att ge äldre kvinnor också, även om det bara är pengar. Silvio är en liten rädd pojke som nu börjar bli en liten rädd farbror, det är synd att italienska väljare är som de är så min ”Stay out of Italy” policy gäller tills vidare. Aldrig i livet att jag riskerar att tas om hand av någon som röstar på Silvio…..

Min kollega Edoardo har flyttat till Bryssel och har inga planer på att flytta tillbaka vare sig till Italien eller Rom med sin fascistiska borgmästare…

Nyhetsinslag

”Edoardo Cotichini Ieri ho guardato il TG1. Non che io abbia molta scelta…
Non so descrivere lo stato d’animo.
Tra il servizio sulle case dei terremotati e questo, non so quale dei due mi abbia sconvolto di piu’…
E anche su quel poco che e’ stato detto, tutto un po’ per la serie… ”e che sara’ mai!”

”Il quotidiano di Via Solferino racconta di una delle tante inchieste giudiziarie che ha per oggetto la gestione degli appalti nel settore della sanita’. Cose di ordinaria vita italiana.

COSE DI ORDINARIA VITA ITALIANA.

E certo… perche’ scandalizzarsi…

Poi vabbe’, in quanto alle escort, quella e’ tutta roba privata, mica vi dovete permettere di parlarne. Sovversivi che non siete altro. Ma adesso ci penso io.

Nun s’affronta. No no. Nun s’affronta.”


7 Svar to “”Berlusconi kan få hur många kvinnor han vill gratis””


 1. 1 John Apse
  juni 19, 2009 kl. 2:48 e m

  Ja, han är hemsk!
  Man kommer att tänka på män som
  Castro, Ortega och Chavez som är
  i samma division.

 2. 2 PeO_W
  juni 19, 2009 kl. 2:53 e m

  Chavez ?

 3. juni 19, 2009 kl. 11:41 e m

  I Italien ser man helt annorlunda på ”skandalen” än små politiskt korrekta smygrunkande svenskar gör!
  En karl som har många och vackra kvinnor blir beundrad av de flesta och höjer sin status bland väljarna från höger till vänster!

 4. 4 PeO_W
  juni 20, 2009 kl. 11:16 f m

  Oavsett kostnaden ?
  De flesta män då ?

 5. 5 m
  juni 23, 2009 kl. 1:20 e m

  Det ju inte alls var Berlusconi själv som skulle ha betalt något. Det var en affärsman från Bari som ville komma in i de fina salongerna och göra intryck på Berlusconi genom att ta med sig vackra kvinnor. Betalningen har inte haft med sex att göra utan det har varit frågan om ersättning för resor och hotellnätter.
  Berlusconi har inte alls ”skapat lagar om immunitet inför sina egna korruptionsskandaler”. Det är enbart frågan om att skjuta upp rättegångar till efter regeringsperioden. Lagar om immunitet under regeringsperioden har de flesta demokratier, även vi i sverige. De har tillkommit av den anledningen att politiska motståndare enkelt kan sabotera en vald politikers arbete genom att tvina honom in i en rättsprocess som tar all hans tid i anspråk. Att många av de processer som startats mot Berlusconi är just sådana sabotage är högst troligt. Ingen har någonsin bevisat att Berlusconi skulle ha gjort något olagligt.

 6. 6 PeO_W
  juni 23, 2009 kl. 1:22 e m

  Och hur var namnet ?
  Anonyma kommentrer släpps in en gång….. vad mig anbelangar kan du vara en anställd på Italiens ambassad som jobbar åt Berlusconi.


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 645 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
juni 2009
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: