16
Jun
09

Alex Voronov är en reinkarnation….

Tingsten ansåg själv att han varit så framgångsrik i att tala om för svenska folket (dvs. de som läste den folkpartistiska DN) i hur de skulle rösta att han ansåg valet vunnet på förhand.

Tingsten fick visserligen inbilla sig saker på riksplanet medans Voronov gör det på kommunal nivå men anslaget är detsamma, det blir kul i nästa valrörelse.

Lennart, kolla länken den är riktigt skojig.


2 Svar to “Alex Voronov är en reinkarnation….”


 1. 1 Lennart
  juni 17, 2009 kl. 6:11 e m

  PeO
  Tack för tipset. Jag är uppfödd med DN och läste flertalet av hans ledare. När Olof L och Sara L tog över debatten och vred tidningen långt vänsterut lade jag av att läsa DN.
  Jag har läst HT:s memoarer. Tyvärr har jag nog dem på landet. Han var i mångt och mycket en briljant debattör, men han saknade ofta nödvändig självktitik, och det retade, med rätta, många i dåtidens samhällsdebatt. Han skulle vara ”tuppen på gödselstacken” även om det skedde till priset av att bli offentligt hycklad.
  HT var i mina ögon djärv och utmanade tidningsman, som litet för ofta tog till storsläggor, när det inte behövdes.
  PeO. Du gick nog i småskolan när HT var i sitt absoluta esse. Du kan knappast föreställa dig den tidsanda, som då rådde. Jag säger inte detta för att förringa din uppfattning. Jag gör det för att tror, att saker måste sättas in i sitt tidssammanhang.

 2. 2 PeO_W
  juni 18, 2009 kl. 12:31 f m

  Hej Lennart.

  Jodå jag har lite koll på Tingsten, precis som vår vän i stan ägde han ordets förmåga men överskattade sin förmåga att förstå människor.

  Jag har tilsammas med Csaar haft en debatt med en ”retoriker”, en man som anser att orden i sig är viktigare än vad de innebär och lite grann kan jag känna att det är så de upplevt duktiga debatörerna agerar. Ikväll var jag på Bishops för att vara med i pubquizzen och var tvungen att ta debatt med en ideologisk vän som valde att bråka med någon mer över ord än handlingar… sånt gillar vi inte.

  Är du hemma efter midsommarhelgen ? Jag har en bok till dig…


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 645 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
juni 2009
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: