30
Maj
09

Rasister i Eskilstuna.

Vi hade besök i Eskilstuna idag, rasisterna med sina gröna fanor gjorde ett av sina gästspel och jag är stolt över mina medmänniskor…. de flesta i alla fall.

På torget befann sig en möhippa med ett tjugotal rosa festglada flickor som resolut gick fram till rasisternas fanborg och krävde en förklaring till varför de spärrade vägen på gågatan med sitt hat. Dessutom verkar det vara något hiphopp evenemang i stan och en stor svart man sa på renast svenska; ”Det är ingen idé grabbar, vi har varit här alldeles för länge” och jag anade att han egentligen tyckte synd om dessa stackare som vill leva i en annan tid. På torget fanns också en stilig vältränade kille som förtvilat undrade varför han skulle tävla för Sverige och den svenska flaggan när han skall behöva se att han är oönskad i det land där han är född, uppvuxen, gått på dagis och skola i. En klok polisman talade med mig och honom om att inte spela rasisterna i händerna och göra dem till martyrer, jag bad honom tävla för mig och de 999 andra svenskar som går på varje rasist. Jag, den vältränade och store svarte skilldes med ett handslag och tackade varandra för att vi tillsammans på ett värdigt sätt visat avsky utan att ge rasisterna något att gråta över. Jag önskar bara att jag frågat vad killarna hette, jag hade hemskt gärna velat veta vem jag skall vara extra stolt över när han kämpar för Sverige trots knivhuggen i hans rygg från bäbisnassar. Om du läser detta, var stolt, var stark och vårda din värdighet genom att visa dig bättre än hatets apostlar. Jag är stolt över mina eskilstuabor, mina okända vänner och S och V partisympatisörer som omedelbart agerade för att neutralisera nazisternas hat och skydda dem mot de människor som de skändade. Dagens medalj går dock till möhippan, civilkurage i bästa klass.

Jag undrar dock vad Folkpartiet, Centern och Moderaterna som stod på torget sysslade med ? Mitt intryck var att de tyckte det var ett lysande tillfälle att utan konkurrens från oss få propagera för sitt, någon tendens att reagera på rasisterna såg jag inte till. Det var visst någon borglig som ville ha en civilkuragelag ? Är det vad du behöver Niklas, en lag för att protestera mot rasisterna på våra gator.

Kommunismen har fått mycket skit de senaste åren, de var dock de enda som rakryggat stod upp mot såväl Hitler, Mussolini och Franco…. Jag tycker inte du skall bibeålla den traditionen Niklas.

Några bilder på rasisterna kommer, jag har täckt över deras ansikten eftersom jag vet att tjejer till nära 100 % lämnar rörelsen och killar till 90 % lämnar den när de vuxit upp.

Rasister 1Rasister 2


5 Svar to “Rasister i Eskilstuna.”


 1. maj 30, 2009 kl. 7:59 e m

  Trevligt att läsa. Det är så viktigt med att säga ifrån och göra det på ett lugnt och trevligt sätt, med respekt för rasisterna. Tummen upp.

  Hälsning Maja Stopekl

 2. 2 lenaalun
  maj 31, 2009 kl. 8:32 f m

  Bra bloggat. Du är suverän, PeO! 🙂

 3. 3 PeO_W
  maj 31, 2009 kl. 1:44 e m

  Tackar för berömmet… men de riktiga hjältarna hittar vi nog i sjuttitalets TV som lärde mig skilja på rätt och fel.


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 645 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
maj 2009
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: