01
Maj
09

Varför blogga….

Ibland, vissa dagar ofta, undrar jag varför jag stångar pannan blodig mot sverigedemokraters desinformation, socialdemokrater med konstigt fokus och allmän vidskeplighet samt framförallt en mediabild av världen som verkar göra allt för att skrämma folk in under sängen.

Som tur är stöter jag ibland på vänner som strider på samma barrikader som jag, Csaar formulerade i sin programförklaring frågan som jag behövde för att formulera ett svar för mig själv.

Varje dag matas jag med opinionsundersökningar, rapporter och nyhetsvinklingar som inte speglar den verklighet jag ser. Det här får inte stå oemotsagt, jag kan inte acceptera att media tar enskilda händelser som gisslan för att starta sina egna kampanjer. Jag kan inte acceptera att media ena dagen intar en ståndpunkt och nästa dag intar en diamentralt motsats ståndpunkt. Jag kan inte låta betalda åsiktsspridare oemotsagt låtsas som om de sprider fakta. Jag kan inte låta sverigedemokraters ”anpassning” stå oemotsagd. Jag kan inte låta högljudda kverulanter som anser sig förbisedda inom socialdemokratin få sprida sin bitterhet oemotsagd.

Därför bloggar jag….


4 Svar to “Varför blogga….”


 1. maj 1, 2009 kl. 11:02 f m

  Jag undrar hur många invandrare som röstar med Sverigedemokraterna?

  Igår hade jag besök av en man som skulle köpa ett löpband av mig (som hustruns artrosbesvär förhindrat henne att använda). Mannen är företagare och själv invandrare sedan ett tjugotal år. Gissningsvis från Indien eller omgivande länder.

  Jag har dock sällan hört så invandrarfientliga åsikter yttras ens av en infödd ursvensk! Så fort han fick höra att jag var politiskt engagerad bröt han ut och frågade hur länge vi skulle låta denna invandring fortgå!

  Det är lite av ”till-och.med-mig-men-inte-fler” över det hela.

  Det gav mig dock en del att fundera över.

 2. 2 Johnny
  maj 1, 2009 kl. 1:19 e m

  Du menade väl socialdemokraternas desinformation ?

 3. 3 PeO_W
  maj 1, 2009 kl. 5:20 e m

  Hej Mats.

  Jo det finns en del, inga grupper är immuna mot ”det är nån annans fel” syndromet.

 4. 4 PeO_W
  maj 1, 2009 kl. 5:31 e m

  Johnny.

  Visst skulle vi också presentera vår bild om vi kunde men nu går går det hundratalet borgliga tidningar på en handfull s-märkta och ungefär 20-30 borgliga ledarskribenter på varje s-märkt sådan, så det är lite svårt att nu ut med vare sig information eller desinformation.


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 645 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
maj 2009
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: