19
Apr
09

Wolodarskis (kvalitiets)press

Som jag skrev här så ojar sig Wolodarski över en stundande pressdöd. Eftersom jag hör till dem som är med och betalar skribentens lön så vill jag berätta lite om dagens upplevelser med DN.

I söndagsbilagan får jag veta att grisen Greta gärna kryper upp i sängen med Matte på natten, äckligt men inte hälften så äckligt som att tusentals kvinnor i landet lägger sig med svin… svin som gärna turnerar runt i olika sängar. Det vore det kul att betala för att reportage om sånt….

Jag får betala för att Johan Esk, en man som tydligen inte vuxit ifrån sandlådebråken, skall sitta och skriva om idrott som om det vore annat än en lek full med fuskande barn.

Jag får betala för DN ekonomi som ger goda råd åt blivande arbetslösa, dock bara för dem som tjänar på den nuvarande pellejönsregeringen. De som betalar kalaset får klara sig utan råd.

Jag betalar för en ledarsida som behandlar Jan Björklund som om han inte vore en grabb som bara vill vara i TV och visa upp sig. Faktagranskning är inte på tapeten….

Jag får betala för en tidning vars politiska journalistik alltmer inskränker sig till att skriva om opinionsundersökningar, jag tyckte att dagens ledare handlade om att man skulle ha perspektiv och inte bara se på nuet.

Jag betalar för att tidningen skall sätta ihop en lista på de 100 viktigaste svenskarna, listor skrev jag i mellanstadiet och kräver faktiskt lite mer av en skribent än tio i topp listor.

Hyckleriet regerar i mediebranschen…..

Vore det inte för DN kultur skulle jag sagt upp prenumerationen för länge sedan, skvaller kan jag läsa på nätet.Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 645 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
april 2009
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: