15
Apr
09

En del kommer att gå i konkurs, familjer alltså….

”Regeringens vårproposition innehåller inga åtgärder som direkt påverkar hushållens ekonomi. Men de närmaste åren kommer att bli dramatiska för många hushåll. En del kommer dessvärre inte att klara omställningen utan gå i konkurs. Regeringen räknar med att arbetslösheten fortsätter att stiga och blir drygt 11 procent och både 2010 och 2011. Det betyder att en halv miljon svenskar kommer att vara utan arbete. Det är ingen särskilt djärvt antagande att många av dem som förlorar jobbet får stora problem med sin ekonomi. Det beror på att a-kassan försämrats på flera olika sätt så att allt fler får allt mindre pengar. Det märks bland annat på att allt färre av dem som är medlemmar i en a-kassa har rätt till ersättning.”

Ovanstående skriver DNs Maria Crofts på ekonomisidorna, märkligt att de politiska reportrarna, allmänreportrarna och ledarredaktionen inte förstått det ännu ? I början var det DN kultur som förde budkaveln, nu DN Ekonomi…. hur länge skall det dröja innan resten av skribenterna förstår att arrogansens ”jobbpolitik” var början på ett elände som vi inte kan ana slutet på.

Ledarskribenter som jublade åt skattesänkningar och försämrad a-kassa, var är ni nu ? Skall ni inte tala om för de som kommer att råka illa ut att det är bäst så för att världen skall bli som ni vill. Människor måste försättas i nöd för att ert drömsamhälle skall uppstå, jag antar att ni som jag gör något kul för skattesänkningen. Jag tycker det vore kul om de pengarna gjort nytta i stället.

Hycklare….. fast ni har lyckats bra, läser man artikelkommentarerna inser man hur väl er och arrogansens desinformation gått fram.


1 Svar to “En del kommer att gå i konkurs, familjer alltså….”Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 641 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
april 2009
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: