04
Apr
09

Salah Abdal Shafi på besök.

Vi fick idag besök av Salah Abdal Shafi på distriktkongressen för att få en rapport om situationen på de palestinska territorierna under Israels ockupation. Ambassadören höll ett tal på sansat språk och hör antagligen till den skara palestinska företrädare som Israel ger en allt smalare maktbas genom att driva det palestinska folket in i armarna på mer militanta rörelser med sin politik och sina bosättare. Shafi är en illusionslös man och förväntar sig inte att Gaza skall slippa ifrån ännu en eller flera stora attacker från Israels sida innan en tillfredstälande lösning är nådd.

Ambassadören uppmanade oss inte till hat och ilska utan till att stå upp för internationell lag och begära att världens fria stater följer ingångna avtal.

Tyvärr tror jag att Isaraels Obama är långt borta, det finns ännu inte den israeliska politiker som har kurage nog att sänka garden så pass att han kan se över handskarna och upptäcka att grannländerna är redo till fred så fort Israel är villigt att visa viljan och ömsesidig respekt. Israel måste inse att de själva har skapat och föder de hydror som förtär de resonabla kraftersom finns hos arabstaterna.

Talibaner, Hamas, Hizbollah är alla rotade i misslyckad Israelisk amerikansk politik.Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 643 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
april 2009
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: