27
Mar
09

Trael Pussy 4 Euros

cool-as-a-moviestar

Jag har varit på utbildning i Köln och träffat ett antal trevliga kollegor i koncernen men framförallt har jag återsett Henna från Finland igen. Första gången jag träffade Henna var jag alldeles ny på företaget och skulle jobba på en av de gigantiska mässorna som går av stapeln vart fjärde år i Tyskland. Mina vänner Stephán och Edo från en sammarbetspartner presenterade mig för den roliga finskan som de uttryckte sig. Sedan dess är jag än mer övertygad om att jag valt rätt företag att arbeta för, jag är inte speciellt road av att resorna i sig men om en av varje års otaliga resor innebär en ”Henna encounter” kan jag mycket väl leva med dem. Utbildning gillar jag men att behöva packa och packa upp och bli ”strip searched” i säkerhetskontrollen är tämligen irriterande tycker jag.

fun-at-work

finlands-finest

Märkligt verktyg på kursen

Märkligt verktyg på kursen

I vanliga fall är kvällarna rätt trista på hotell och restauranger och längtan efter hustrun blir svår men med min adopterade lillasyster Henna så kan jag få tala om min hustru istället och det känns så mycket bättre. Förhoppningsvis kommer Henna och hälsar på oss framemot sommaren, det enda tråkiga är väl att jag får bli femte hjulet under vagnen när de skvallrar om mig…. Jag kan leva med det dock, skall bli kul att sammanföra två så intressanta kvinnor.

Veckan i Köln var i övrigt dyngsur, 5 dagars konstant regnande har en viss effekt på såväl stad som klädsel. Överraskande nog så var Kölsch, det lokala ölet, bättre än jag kom ihåg från förra besöket och har den goda egenskapen att serveras i små glas med måttlig alkoholhalt. Jag sitter och knåpar ihop den här texten på München Flughafen och där säljs lokala ölen i sejdlar vilket är äckligt. Kölns absoluta pärla är Lufthansas incheckningspersonal, en dam som såg till att jag kom med samma plan som Henna mellan Köln och München utan att jag ens bad om det. Ta åt er alla ni i serviceyrken och som gör det där lila extra, ni anar inte vilken glädje det kan ge… eller är det de ni gör ?

Var kommer då ”Travel Pussy 4 Euros” in i det hela ? Jo på flygplatstoaletten stötte jag återigen på den sympatiska lilla automaten som ger män med omättliga behov ett val mellan att vara otrogna och att skaffa en travelpussy, jag har mina synpunkter på Tyskland men där är de ”way ahead of us”.

Travelpussyautomat

Travelpussyautomat

Slutligen en liten reflektion på Kölnerdomen…. fint, lite bilder kommer men också en tanke, det är fantastiskt vad man kan tvinga människor att slita i Gud den helige Andes namn.

one-sunny-moment-i-cologne1henna-at-church1windows-and-collegues1kollegor-i-kryptan1


6 Svar to “Trael Pussy 4 Euros”


 1. 1 lillasyster
  mars 27, 2009 kl. 8:27 e m

  Nice blog big bro, I actually understood 93 % of it 😀 but what I wanted to komment here was that I think you should NOT be allowed to carry a phone that has a camera in it!

 2. 2 PeO_W
  mars 27, 2009 kl. 8:38 e m

  Little sister, I love my Sony Ericsson and I like you to.

 3. 3 Ann-Sofie Wågström
  mars 27, 2009 kl. 9:37 e m

  You need a haircut and shave darlig.

  Wife

 4. 4 PeO_W
  mars 27, 2009 kl. 9:39 e m

  Agree dear wife.

 5. mars 27, 2009 kl. 10:25 e m

  Hej Peo.

  Det var det första jag tänkte också när jag såg dig på kortet; dags att Peo rakar sig:-)! Är du hemma igen?

  Trevlig helg.

  Kram Margit

 6. 6 PeO_W
  mars 27, 2009 kl. 10:28 e m

  Hej Margit.

  Hemma och snygg som få…..


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 641 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
mars 2009
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: