22
Mar
09

Skit ! Oseriöst ! Förödande !

Såna här artiklar är fullständigt förödande för pressens trovärdighet. Jag är ingen älskare av svensk press men anser att det finns delar av den som gör ett gott arbete. DN Kultur är en ständig banerförare för kvalitetsjournalistik medans ledarredaktionerna har ruskigt svårt att förstå att de är tyckare och inte faktaöverförare. Tyvärr verkar dock nyhetsjournalisterna dras åt ledarredaktionernas mer avslappnade syn på fakta och redovisning.Det är tragiskt att denna skara misslyckade existenser till omvärldsgranskare skall påverka den syn på världen som medborgarna har. Inte konstigt att arrogansen känner sig trygg i sina halvsanningar och lögner, ingen granskar dem.

Dagens bottennapp på DN.se är ännu ett exempel.


2 Svar to “Skit ! Oseriöst ! Förödande !”


 1. 1 Ibbe
  mars 22, 2009 kl. 9:19 e m

  ”DN Kultur är en ständig banerförare för kvalitetsjournalistik”

  Om det är några som ägnar sig åt UFo-journalistik, om än i den politiskt korrekta nischen, så är det väl DN kultur. Det är bara försupna vänstertomtar som kan ta den redaktionen på allvar.

 2. 2 Ale
  mars 22, 2009 kl. 11:30 e m

  Vem tror på korrupt svenskt media idag?? Man får mer info via länkar på bloggar…orkar man nyhetskolla info från t.ex TT, göra en helvärldsanalys och kolla att de inte missat något?? Näe självklart inte. Gör man det med länkar från bloggar, näe inte det heller – men man får iallfall fler källor vilket gör att man kan se det från olika håll vilket gör det hela mer trovärdigt.

  Att seriösa tidningar skulle skriva om populistiska saker såsom Ufon är inte helt seriöst…fast å andra sidan – behöver vi inte kontakt av en förhoppningsfull mer intelligent (fridfull) ras som kan berätta hur korkade vi innan vi når en total härdsmälta?

  Kanske dags för ett mer älsklingsvärt ateistiskt förhållande till vår plats i universum och vår ofantliga pyttehet…skulle det kunna få människor att stanna upp i sin bittra vardag fylld med våld och katastrofer och på ett mer ärligt sätt höja blickarna mot skyarna och tänka ett steg längre? Man får hoppas så. Hoppas bara att ufona finns på riktigt och kommer snart.


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 641 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
mars 2009
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: