07
Mar
09

Eftersom Margit var där….

Till min förtvivlan ansåg älskade hustrun att vi borde ge skvaltv en chans eftersom vi kanske kunde få se Margit i publiken, resultatet blev as ususl huvudvärk och tristess….. jag ogillar att man har ”storforum” i Kunkapskanalen men det vete katten om inte skvaltv är än värre, se här skärbrädans analys. Som tur var kunde jag byta till Kunskapskanalen och se ett dokument utifrån om pragmatiska Iranier som med fanatiker som GWBs och Dick Cheneys hjälp drevs bort från makten, precis som Gaza – Israel så har USA-Iran konflikten förvärrats för att vi låtit hundflocken styra och ställa. Om det inte varit för kloka europeér som Joschka Fischer och Jack Straw skulle världe se ännu hemskare ut än de gör. Det var tragiskt at se hur så väl Presiden Khatami som Utrikesminister Powel med GWBs goda minne manövrerades bort ty nu skulle världen inte ledas rätt utan bombas till underkastelse. Ahlmark den gamle hycklarens tes om att demokratier aldrig startar krig blir allt mer undergrävd.

Efter dokument utifrån såg jag ett program om en av de verkligt stora männen i historien, den sort som det är så ont om i US of A att stackars Obama får bära en fullkomligt orimlig börda som frälsare och president. Mer om detta här.

Jag håller med Skärbrädan, Reinfeldts mediecoach jobbar bra… det var nog tur för Reinfeldt att ”hans ljus i livet” söp ner sig och hånglade med en journalist, sen dess har man i Reinfeldts kansli förstått vad man skall ha honom till…. Mer hundögon och Platt TV åt folket så vi alla kan bli som i Täby.Online

share

Bookmark and Share

Mest lästa inlägg

Old stuff

Blog Stats

  • 165 274 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
mars 2009
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: