05
Mar
09

Muhammedkarikatyrer med mera igen.

Jag skrev en gång om Konstfack och Muhammedkarikatyrer, i vanlig ordning med mitt medieskeptiska öga som allt som oftast blir kolsvart av diverse skribenters märkliga ideologiska slagsidor. Idag hittade jag en annan trevlig blogg med liknande tema, skillnaden på folk och folk och offer och offer på den överväldigande majoriteten av svenska ledarsidor.

Det är skönt att känna att fler än jag anser att människor är människor och att man kan räkna med att få stå ut med provokationer och protestera oavsett vilken bakgrund man har. Öga för öga tand för tand känns nästan modernt när man studerar diverse skribenters reaktioner på muhammedkarikatyrer och konstfacksprovokationer. Högergänget ligger fortfarande efter det gamla Babylon vad gäller känsla för rättvisa, att begära att de skall ha känsla för ännu modernare principer är nog för mycket begärt…. de vänder dock gärna fram andras kinder. Gazas barns kinder, Arlaarbetares kinder, Diplomaters kinder dock inte gärna publicisters kinder.


1 Svar to “Muhammedkarikatyrer med mera igen.”


  1. mars 5, 2009 kl. 1:01 e m

    Skönt att höra en sansad röst i det här mörkret av bokbålsivrare. Man kan tycke mer eller mindre om alltmöjligt, men att förorda ett samhälle där det upprättas någon sorts smakpolis, då förstår jag inte hur det samhället ska se ut. Men det skrämmer skiten ur mig.

    Sedan får väl handlingar lagföras och på vanlig väg i domstol prövas. Det skulle kanske vara ett bidrag till polisens magra procent av uppklarade brott, en ny effektiv målgrupp att läggas till invandrare och fortkörare.


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 645 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
mars 2009
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: